"Azt a mindenit, már ideje volt!" Ezt a csinos hölgyet jegyezte el Indiában Edward Norton
Edward Norton eljegyzésének hírét exnője, Courtney Love is kommentálta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Edward Norton igazi kakukktojás a hollywoodi sztárok között, neki ugyanis, sokakkal ellentétben, nem vette el a józan eszét a hírnév, a pénz és a siker. Ezért aztán nem is olyan meglepő, hogy egy titokzatos ködlovag a bulvár világában.

A 41 éves amerikai színész ugyanis messziről elkerüli a különféle celebpartikat, nem kelt felesleges feltűnést eszelős kirohanásokkal vagy féktelen bulikkal, ehelyett kiváló alakításaival következetesen építi karrierjét.

Kétszer is jelölték Oscarra

Szégyenszemre azonban még mindig nem kapott Oscar-díjat, igaz, kétszer is jelölték a kilencvenes évek második felében, ám sem a Legbelső félelemért, sem pedig az Amerikai história X-ért nem vehette át az aranyszobrot.

A feltűnően szerény szupersztár a közelmúltban azzal került a címlapokra, hogy hat év után végül eljegyezte kedvesét, Shauna Robertson producert, ezt a hírt pedig mindenképpen kommentálnia kellett exbarátnőjének, Courtney Love-nak.

Norton a New York Post értesülései szerint mintegy három héttel ezelőtt, egy indiai vakáció során kérte meg szerelme kezét, aki örömmel mondott igent, ám esküvőjük időpontját egyelőre homály fedi.

Szenátor lesz belőle?

- Azt a mindenit, már ideje volt! 41 éves, és hat éve együtt vannak, szóval érthető, hogy gyereket akar. Kíváncsi vagyok, milyen gyűrűt vett neki. Nekem egy rubintot. Edward egy igazi személyiség. Politikusalkat. Látom magam előtt, hogy egy nap szenátor lesz belőle - nyilatkozta Love a Meek's Cutoff című film vetítése előtt.

Edward Norton és Courtney Love 1996 és 1999 között alkottak egy párt, 1999 és 2003 között pedig a színész Salma Hayek pasija volt.

Hollywoodban már-már szokatlanul emberi jelleméről pedig sokat elárul az a Vogue-nak adott nyilatkozata, miszerint ha egy nap abba kellene hagynia a metrózást, biztosan szívrohamot kapna.

Ezt is szeretjük