22 év korkülönbség! Az ismert színész ezzel a fiatal műsorvezetőnővel kavar
Fotók
Eddie Murphy együtt jár a 28 éves Rocsi Diazzal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseppet sem lepődünk már meg azon, ha Eddie Murphy nevét új barátnővel együtt említik. Válása után méltán kiérdemelte a nőfaló titulust az 51 éves amerikai filmsztár és komikus, tekintve exeinek lajstromát.

Már májusban készült a párról leleplező felvétel
Rocsi Diaz roppantul élvezte a strandolást Hawaii szigetén
Szállodai erkélyükről nézelődtek - egyértelmű a köztük lévő viszony mivolta

Hawaii szigetén tett pihenésük során csípték el legutóbb a színészt aktuális kedvesével, a 28 éves Rocsi Diazzal. Az amerikai BET csatornán futó zenei szórakoztató műsor, a 106 & Park show műsorvezetője szokásos családi kiruccanásra kísérte el Murphyt és gyerekeit.

Már nem csak barátok

Májusban még azt rebesgették róluk, hogy csupán barátok, és olykor összefutnak egy kávéra. Mostanra viszont kár volna tagadni, hogy egy párt alkotnak.

Hawaii szállodájuk erkélyén ölelkezve látták őket, sőt, szemtanúk szerint Eddie gitározott és énekelt is a csinos lánynak.

A sztárnál 22 évvel fiatalabb televíziós és rádiós műsorvezető Rocsi - teljes keresztnevén Raquel Roxanne - hatalmas mosollyal az arcán élvezte a nyaralást.

Nőies alakját sem rejtegette, falatnyi bikiniben parádézott a strandon Murphy gyerekeinek társaságában.

Egynyári flört lesz csupán?

Joggal merül fel a kérdés, vajon Murphy bimbózó románca milyen sorsra jut majd - tekintve, hogy 2006-os válása óta a sztár többnyire tiszavirág-életű viszonyokat könyvelhetett el magának.

Gyermeke azonban nem egy született már  - egészen pontosan nyolc Murphy-utód jött világra az elmúlt évtizedek alatt. Nicole Mitchell modellel, aki hét évig a felesége is volt, 13 évet töltött együtt. Házasságukból egy fiú és négy lány született. Felesége előtti barátnőitől, a stewardess Paulette McNeeleytől és a pincérnő Tamara Hoodtól egy-egy fia született, akiket nehezen akart sajátjának elismerni.

Hasonló botrány miatt cikkezett róla a sajtó 2006-ban, a Spice Girls egykori énekesnőjével, Melanie Brownnal való viszonya után. Mel-B ugyanis teherbe esett, és váltig állította, hogy gyermeke Murphytől van.

A színész a kislány megszületése után is csak DNS-teszttel igazolva volt hajlandó elismerni az apaságot.

A rossznyelvek persze rögtön azon csámcsognak, vajon érdekből kezdett-e a multimilliomos Murphyvel a karrierjét még csak most kezdő Rocsi Diaz - ezáltal számítva a könnyebb érvényesülésre színésznőként is.

Akárhogy is, amíg mindketten élvezik az életet, és jól érzik magukat egymás társaságában, ez igazán másodlagos szempont.

Ezt is szeretjük