Eddie Murphy ránézni sem bír angyali kislányára
Vajon miért?
A Beverly Hills-i zsaru sztárjának, Eddie Murphynek a gyermeke egy heves viszonyból született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak nők, akik képesek a terhességet egyfajta eszköznek tekinteni. Úgy gondolják, az apaság gondolatán elgondolkodni kénytelen, addig tétova pasas lovagiasságból majd úgyis mellettük, és születendő gyermekük mellett dönt.

Bár bizonyára akad erre is példa, azért nem minden férfi olyan önzetlen, hogy feláldozza függetlenségét a család oltárán, főleg, ha azt érzi, kikényszerítik belőle.

Márpedig Eddie Murphy pontosan ezt próbálta beadni a sajtónak – akár igaz volt, akár sem. Az afroamerikai színész 2006-os válása után kezdett kapcsolatba a Spice Girls együttes fekete tagjával, Mel B-vel, azaz Melanie Brownnal.

Behúzták a csőbe?

Ám az idill csak addig tartott, amíg ki nem derült, az énekesnő teherbe esett kedvesétől. A hír hallatán Murphy azonnal szakított vele, és fűnek-fának azt nyilatkozta, nem ismeri el az apaságot, mert közel sem biztos, hogy tőle van a gyerek.

A DNS-teszt azonban világosan megmutatta, bizony neki köszönhető a domborodó pocak – bár a 47 éves színész kénytelen-kelletlen elfogadta a tényeket, továbbra sem kereste Mel B társaságát. Ironikus módon a kis Angel Iris április 3-án, azaz pontosan azon a napon jött világra, mint egykor apukája.

Hiába próbálja azonban az énekesnő összehozni lassan kétéves leánykáját édesapjával, Murphy még mindig nem hajlandó semmiféle kapcsolattartásra.

- Ahhoz, hogy lássa a lányát, az anyját is kellene. De Eddie szerint Mel őrült, így távol akar tőle maradni. Majd talán, ha Angel nagyobb lesz, akkor találkozhatnak, de nem most – árulta el Murphy egyik barátja.

A napokban véget ért jogi csatározás eredményeképpen az amerikai színész azért nem ússza meg ennyivel a dolgot: a bíróság havi 35 ezer font, azaz mintegy 11 millió forint tartásdíj megfizetésére kötelezte mindaddig, amíg leánykája be nem tölti a 18. életévét.Eddie Murphy egyébként igazi csődör: Angellel együtt nyolc gyermeke született már az idők során, öt a volt feleségétől, Lorraine Pearsontól, kettő pedig házasságát megelőző kapcsolataiban.
Ezt is szeretjük