Eddie Murphy 18 évvel fiatalabb felesége szőke bombázó: fotókon a szerelmesek

Eddie Murphy megismerkedésük után hat évvel jött össze Paige Butcherrel.

Eddie Murphy felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eddie Murphy első házassága még 2006-ban fulladt kudarcba, majd ugyanebben az évben összejött a Spice Girls egykori tagjával, Mel B-vel, de végül botrányosan ért véget az a kapcsolat, amiből még egy gyerek is született. A tízgyerekes sztár magánélete végül sínre került, amikor összejött Paige Butcherrel.

Eddie Murphy felesége

Murphy és Butcher 2012-ben szerettek egymásba, az ausztrál szépség modellként és színésznőként dolgozott. Később gyereket is vállaltak, Izzy 2016-ban, Max 2018-ban született meg. Ugyanebben az évben el is jegyezték egymást. Az esküvőjükről eddig egyszer sem volt szó, ám Murphy az utóbbi, New York Timesnak adott interjújában már feleségeként hivatkozott Butcherre, így valószínűleg megtartották a ceremóniát, csak nem adták ezt a sajtó tudtára.

A beszélgetésben pont arról magyarázott, hogy ma már nem követi, mi számít menőnek, és mi nem, emiatt arra sem képes, hogy fiatalabb feleségeket fedezzen fel.

- Régen annyira menő voltam, hogy mindenkit ismertem, de most már annyi minden történt. Most már úgy működöm, hogy ránézek a feleségemre, és megkérdezem tőle: Ki ez az ember?

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Eddie Murphy szívét.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Brad Pitt 26 évvel fiatalabb párjával kézen fogva érkezett a Forma-1 futamára: fotókon a szerelmesek

Brad Pitt a párját is elvitte a Forma-1 vasárnapi futamára.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük