Elképesztő változáson esett át Drew Barrymore

A csinos színésznő a jelek szerint kés alá feküdt - vesztére. Ennek köszönhetően ugyanis alig lehet ráismerni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mit tett magával Drew Barrymore? - merülhet fel jogosan a kérdés az emberben, ha alaposan szemügyre veszi a fotót, ami a közelmúltban készült róla a Torontói Filmfesztiválon.


A 34 éves amerikai színésznőre alig lehet ráismerni, olyan megdöbbentő változáson esett át, köszönhetően a túlzásba vitt plasztikáztatásnak.

Az awfulplasticsurgery.com nevezetű honlapnak is szemet szúrt a sztár megdöbbentő átalakulása.

Érthetetlen, hogy Barrymore miért döntött úgy, hogy kés alá fekszik, hiszen életkorából adódóan nem valószínű, hogy szüksége lett volna ilyen jellegű beavatkozásra.

Megváltozott az arca

A sebészek pedig alaposan szétszabták a csinos színésznő arcát, ami leginkább a szemöldökén és a szemén érhető tetten.

Az ET egykori bájos sztárja kétségkívül letagadhatna néhány évet életkorából, ám egyúttal megfosztották minden természetességétől.

Sok más fiatalon befutott sztárhoz hasonlóan Barrymore is végigjárta a gyereksztárok alkohollal és droggal övezett útját - 11 évesen kezdett el inni, 12 évesen marihuánát szívott.

13 éves korában pedig kokaint szippantott, ugyanebben az évben elvonóra került, majd 14 évesen ismét ott kötött ki öngyilkossági kísérlete után.

Nem titkolta, hogy biszexuális

Ám mielőtt teljesen tönkrement volna, sikerült talpra állnia, és azóta példaértékűen józan életet él.

Időközben producerként és rendezőként is sikeresnek bizonyult, a kilencvenes években pedig nem rejtette véka alá, hogy a nőkhöz is vonzódik.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nemrég például a Marie Claire-nek adott interjújában elmondta, hogy egyszerűen odavan Ellen Page testéért. A meghökkentő vallomások amúgy sem állnak távol tőle: saját bevallása szerint azért imádja a delfineket, mert előző életében maga is az volt.

Ezt is szeretjük