Holtan találtak rá autójában! Öngyilkos lett Drew Barrymore 47 éves nővére
Önkezével vetett véget életének Drew Barrymore testvére.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Holtan találták autójában Drew Barrymore féltestvérét, Jessica Barrymore-t, aki feltehetőleg öngyilkos lett, éppen születésnapja előestéjén. A 47 éves nő körül számos fehér pirulát találtak.

Holttestére a kaliforniai National Cityben talált rá egy nő, akinek munkába menet egy autó állta útját, és amikor kiszállva sajátjából megnézte, hogy miért nem megy tovább, egy halott nőt talált a vezetőülésnél. Marta Lopez azonnal hívta a rendőrséget, majd megpróbálta felébreszteni a nőt, de nem járt sikerrel.

Jessica Barrymore halála előtt még posztolt a Facebookra, ezt írta profiloldalára: "Az élet nem mindig azokat sodorja eléd, akikkel találkozni akarsz. Néha inkább olyanokkal találkozol, akikre szükséged van. Hogy segítsenek, hogy megbántsanak, hogy vezessenek, hogy elhagyjanak, hogy szeressenek, hogy folyamatosan erősebbé tegyenek, hogy azzá az emberré válhass, akivé lenned kell."

Drew Barrymore és Jessica apja, John Drew Barrymore közös. A világhíres színésznőt, Drew Barrymore-t és anyját elhagyta, mikor még a szőkeség kilencéves volt. Mint ismert, Drew Barrymore a kábítószer és az alkohol rabja volt, valamint tizenéves korában többször próbált véget vetni életének.

Drew Barrymore közleményt adott ki, melyben azt írja, bár ő nem tartotta a kapcsolatot a nővérével, mélységesen sajnálja a család veszteségét.

Februárban Julia Roberts féltestvére lett öngyilkos, ő túladagolta a kábítószert. Búcsúlevelét csak a közelmúltban hozták nyilvánosságra, ebben színésznő nővérét vádolja, akit kegyetlen és gonosz testvérnek festett le.

Ezt is szeretjük