Drew Barrymore csak 12 éves volt, amikor drogfüggő lett: így emlékszik vissza azokra az időkre
Drew Barrymore tinédzserévei cseppet sem voltak idilliek.

drew-barrymore
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore 47 évesen fényes karriert tudhat a magáénak: egyike Hollywood legkeresettebb színésznőinek, eddig közel hatvan filmben szerepelt. A közösségi médiát is meghódította, az Instagramon több mint 13 millióan követik, valamint 2020 őszén gyermekkori álma vált valóra, amikor elindult saját nevével fémjelzett talk-show-ja. 

Ő mégsem szakmai sikereire a legbüszkébb, élete főművének két kislányát, Olive-ot és Frankie-t tartja. A nevelésükben hasznosítja mindazt, amit ő már nagyon korán megtapasztalt. 

Drew Barrymore gyerekkora

A színésznő hihetetlenül fiatalon lett világhírű. Mindössze hétéves volt, amikor keresztapja, Steven Spielberg előrukkolt az ötlettel, hogy ő játssza el Gertie szerepét az E.T. A földönkívüli című filmben. A közönség imádta a vicces, okos és végtelenül cuki kislányt a vásznon.

drew barrymore e.t.
Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

Hiába lett pillanatok alatt Amerika kedvenc gyereksztárja, családjában korántsem volt rózsás a helyzet. Édesapja hat hónapos korában hagyta el, édesanyja pedig magával vitte a hírhedt Studio 54 nevű klubba, ahol az ifjú sztár hamar megismerkedett az alkohollal és a kábítószerrel is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A The Sun magazinnak elárulta, nem fogta vissza magát, heti ötször járt el bulizni, és 12 évesen szokott rá a kokainra. Amikor a filmkészítők számára kiderült, hogy korántsem nevezhető mintakamasznak, feketelistára tették.

- Leírtak, mint valami sérült árut, de szomorúan látom be, hogy igazuk volt - mondta el Berrymore a 2020 októberében készült interjúban.

Drew Barrymore 12 évesen 1987 októberében.
Drew Barrymore 12 évesen 1987 októberében.
Fotó: Getty Images Hungary

14 évesen döntötte el, hogy saját kezébe veszi az irányítást, felkeresett egy rehabilitációs központot, és eltökélte, búcsút int a zűrös időszaknak. 15 évesen felnőttnek nyilváníttatta magát, így elszakadhatott az anyjától, és saját lakásba költözhetett. Mivel hiába járt meghallgatásokra, jobb híján pincérnőként kereste a kenyerét.

A színészetet az elutasítások után sem adta fel. Végül kitartása meghozta az eredményt, 17 évesen megkapta a Poison Ivy - Szex, hazugság, bosszú főszerepét, amely ismét a legnagyobbak közé emelte.

- Pontosan tudom, hogy milyen mindent elveszíteni, és azt is, mit jelent keményen megdolgozni a sikerért. Azt is tudom, hogy mennyire szerencsés vagyok, és hálás vagyok a lehetőségekért. Azok után, hogy 12 évesen mindenki leírt, minden munkát értékelek.

Drew Barrymore smink nélkül

Drew Barrymore Instagram-oldalán több smink nélküli felvétel is megtalálható. A színésznőnek nagyon szép arcbőre van, látszik, hogy mennyi energiát fektet annak ápolásába.

Ezt is szeretjük