Drew Barrymore 19 évesen ilyen szexi fehérneműs fotókon pózolt: vadóc tinisztárként alig ismerni fel

Drew Barrymore-t szőke, rövid hajjal, egy szál melltartóban fotózták fiatalon.

drew-barrymore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha Drew Barrymore visszagondol a gyerekkorára, valószínűleg nem a gyerekzsúrok és a családi karácsonyok elevenednek meg a lelki szemei előtt, forgatások és tévéinterjúk emlékei ugranak be neki, hiszen már akkor bekerült a show-bizniszbe, amikor még beszélni sem tudott.

Színészdinasztiába született, felmenői három generációra visszatekintve is színművészek voltak: az apai dédszülei és az anyai ág is a szórakoztatóiparban tevékenykedett, ahogy szülei szintén a reflektorfényben lelték meg a hivatásukat. Ő maga 11 hónapos korában kapta meg az első munkáját, televíziós debütálása egy kutyaeledel-reklámban volt. Mire elérte az iskoláskort, már az egyik leghíresebb gyereksztárként emlegette a szakma, aki olyan kasszasikerekben varázsolta el a közönséget, mint például az E. T., a földönkívüli. 

Drew Barrymore szexi, fehérneműs fotói

Aki ilyen régóta él a köztudatban, annak rengeteg arcát láthatta a közönség. Bár a filmcsillagra 46 éves korára mosolygós, visszafogott édesanyaként gondolunk, fiatalon igazi lázadó volt, aki még a merész, fehérneműs fotózásokra sem mondott nemet. A jobb sarokban található fehér nyílra kattintva további szexi felvételeket láthatsz róla.

1993-ban és 1994-ben Lance Staedler fotós kedvéért vállalkozott arra, hogy ledobja a ruháit. Az akkoriban mindössze 19 éves sztárt alig lehet felismerni ezeken a felvételeken: rövid, göndör, szőke frizurával mutatta meg vadóc oldalát. 

Barrymore háta mögött a sikereken kívül ekkor már sok leküzdött akadály is állt. Sajnos nagyon hamar megtapasztalta a hírnév árnyoldalát. Mivel édesanyja magával vitte az álomgyár legvadabb bulijaira gyermekkorában, mindössze nyolcévesen megismerkedett a drogok és az alkohol világával. 12 esztendős korában elvonókúrára kellett mennie, 14 évesen pedig, hogy hivatalosan is elszeparálják az anyjától, nagykorúnak minősítette a bíróság. 

1995-ben a Playboy magazin felkérését is bevállalta.
1995-ben a Playboy magazin felkérését is bevállalta.
Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

Annak ellenére, hogy rengeteg démonnal szembe kellett néznie hihetetlenül fiatalon, a színésznő semmit sem csinálna másképp az életében, azt mondja, hálás a sorsnak ezekért a tapasztalatokért, hiszen így lehet ma az az ember, aki.

- A rehab, a bírósági tárgyalások mind szükségesek voltak az életemben. Ezek után teljesen más emberré váltam. Megtanultam, mi az a tisztelet. A szüleim nem tanítottak meg mindarra, amit ott megtapasztaltam - ecsetelte a The Guardian interjújában 2015-ben.

Drew Barrymore lányai

Drew Barrymore és Will Kopelman 2012 és 2016 között voltak házasok, kapcsolatuk idején két gyermeket vállaltak, először Olive érkezett a családjukba még a házasságuk évében, Frankie 2014-ben látta meg a napvilágot.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük