Drew Barrymore ennyit változott - Évek óta nem láthattuk a színésznőt filmvásznon
Így néz ki ma az E. T., a földönkívüli cuki gyerekszínésznője.

drew-barrymore-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore-t egészen kislányként ismertük meg, az E. T., a földönkívüli cuki gyerekszereplőjeként. Azóta számos klasszikusban feltűnt, szerepelt a Nászok ászában, A bambanőben, Az 50 első randiban és a Kavarásban is.

Így néz ki ma Drew Barrymore

Adam Sandler állandó partnernőjét legutóbb a Máris hiányzol című filmben láthattuk, 2015-ben, azóta nem került filmvászonra. Ez részben a válása miatt történt, ugyanis Will Kopelmannel 2016-ban örökre elváltak az útjaik, ő pedig egyedül maradt két kislányával, a hatéves Olive-val és a négyesztendős Frankie-vel.

Egy évig nem is szerepelt egyetlen filmben sem, utána is inkább a sorozatszereplés mellett döntött, és aláírt a Santa Clarita Diet című vígjátékszériába, ahol három éve alakítja a kannibál Sheila Hammondot. A munka jót tett a színésznőnek, aki 15 kilót fogyott, miután elkezdték a forgatást.

A súlyfelesleget a válás utáni depresszió alatt szedte fel, és a műsor egészen új célt adott az életének:

- 15 kiló felesleg volt rajtam. Pocsékul alakultak a dolgaim, egyáltalán nem úgy, ahogy elképzeltem. Nem így képzeltem el a karakteremet, ezért változtatni akartam. Az élet néha nehéz, de mindig ad lehetőséget a változásra. A sorozatban újra megtaláltam a hangomat, nagyon jót tett, hogy elvállaltam - mesélte.

Jelenleg a Stand-In című filmjét forgatja, melyben két szerepet játszik: egy színésznőt, és a hasonmását, aki a helyébe lép.

Tudtad, hogy félig magyar?

Drew Barrymore édesanyja magyar, eredetileg Makó Ildikó néven született. Nézd meg, kik azok a sztárok, akik magyar gyökerekkel rendelkeznek!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük