25 évesen lett anya! A Twitteren mutatta meg újszülött babáját az ismert modell

Doutzen Kroes január 21-én adott életet fiának, íme, az első babafotó.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akadnak sztárok, akik a világért sem kapkodnák el a családalapítást és a gyerekvállalást, ám Doutzen Kroes nem tartozik közéjük - róla és férjéről ugyanis nem mondható el, hogy olyan sokat vártak volna akár az esküvővel, akár a babával.

A 26 éves holland szupermodell 2010. július 14-én jelentette be hivatalosan a holland RTL Boulevard nevezetű beszélgetős műsorban, hogy első gyerekét várja, akinek néhány napja, 2011. január 21-én adott életet.

Rendben ment a szülés

A kis Phyllon Joy Gorré a The Dutch Daily News szerint egy amszterdami kórházban egészségesen született meg a reggeli órákban, testsúlya pedig meghaladta a három és fél kilogrammot.

A kis csöppséget sem rejtegették túl sokáig a nyilvánosság szeme elől, Kroes ugyanis pénteken töltötte fel a tündéri Phyllon első fotóját a Twitterre, akinek tényleg lehetetlen ellenállni, és akire joggal olyan büszkék a szülei.

A Victoria's Secret világhírű angyala 2009 nyarán kezdett randizni Sunnery James holland DJ-vel, akivel a Veronica Sunset Grooves Festivalon jelentek meg először egy párként 2009 augusztusában.

Terhesen ment az esküvőre

Az esküvőre alig több mint egy évvel később, 2010. november 7-én került sor Kroes szülővárosában, Eastermarban, az oltár elé pedig értelemszerűen már igencsak gömbölyödő pocakkal állt a leendő kismama.

Doutzen Krous fiatal kora ellenére a világ szinte valamennyi rangos divatmagazinjának borítóján pózolt már, találkozhattunk vele többek között a Vogue, a Harper's Bazaar, a W, a Glamour és a Time címlapján is.

Az anyagiak miatt pedig biztosan nem kell aggódnia, a Forbes ugyanis 2007 nyarán a világ 15. legjobban kereső szupermodelljének nevezte, a következő három évben pedig már az ötödik helyet érdemelte ki éves bevétele alapján.

Ezt is szeretjük