54 éves, de 20-nak néz ki: a Baywatch Donnája falatnyi bikiniben pózolt

Donna D'Errico bikiniben mutatta meg csodás alakját.

donna-d-errico
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Baywatchnak köszönhetően számos nő került a középpontba, bár a legtöbben Pamela Andersonra emlékeznek a sorozatból, de a többi színésznő is sok rajongót szerzett magának a sorozat ideje alatt.

Közéjük tartozott Donna D'Errico, aki idén márciusban már 55 esztendős lesz, de a bikinis képeit elnézve meg nem mondanánk róla a korát.

Donna D'Errico bikiniben

Közösségi oldalán, ahol több mint másfél millióan követik, rendszeresen oszt meg szexi tartalmakat, amelyek alatt rengeteg férfi rajongó dicséri formás idomait. A Yahoo!-nak adott interjújában elmondta, a pozitív vélemények mellett gyakran kap negatív kommenteket a posztjai alatt, főleg nőktől, de fittyet hány a kritikusokra.

A negatív kommenteket törli, illetve a felhasználókat is letiltja. Kifejtette, csak azért, mert nem mindenkinek tetszenek a szexi képei, nem hátrál meg, és nem fog visszafogottabb fotókat posztolni magáról, szerinte akkor egyértelműen a kritikusai nyernének. Helyette csak még több dögös fotóval árasztja el az oldalát.

A legtöbben azért szapulják, mert még 2017-ben több plasztikai műtétet elvégeztek a testén. A kar- és hasplasztika, illetve a zsírleszívás mellett a fenekénél zsírfeltöltést végeztek el.

- Nem szeretik az edzőteremben végzett kemény munkám számlájára írni, ha egy képen jól nézek ki, és a testem is szép. Helyette a plasztikai műtéteimet emlegetik fel, amelyeket évekkel ezelőtt csináltak: "Ó, mindez egy műtőteremben készült." Nos, hadd mondjak el valamit: azt a testet, amit látsz az Instagramomon, nem tudod megalkotni egy műtőben. Egyszerűen nem lehet ezt megtenni. Nincs annyi pénz a világon, amivel elérhető lenne ez az eredmény.

profimedia-0709773484
Fotó: Profimedia/Instagram/Donna D'Errico

Rendszeresen jár edzőterembe, emellett sokat túrázik, emellett az alkoholról is lemondott. Bár nem alakult ki nála függőség, ettől függetlenül többször volt képszakadása, amire nem túlzottan büszke. Mióta lemondott az alkoholról, sokkal sikeresebbnek gondolja magát.

Az idősödéssel sem foglalkozik.

- Az életkor annyira irreleváns, mégis ki törődik azzal, ki hány éves? Mondhatom neked azt is, hogy harminc vagyok, de akár azt is állíthatom, hogy már hetven vagyok. Ugyanaz a személy vagyok, aki itt ül előtted. 

Az Amerikai pite női sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki napjainkban az Amerikai pite női sztárjai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük