Donald Trump durván megalázott egy 15 éves kamaszt: lánya legjobb barátnőjével ennyire tapintatlan volt
Donald Trump így alázta meg lánya legjobb barátnőjét.

donald-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump sosem az udvariasságáról volt híres, a szebbik nemet sem halmozza el bókokkal, maximum csak a külsejükre tesz megjegyzéseket. Sőt, több szexista kijelentést tett az elmúlt években. Egyszer Howard Stern rádiós műsorában ezt mondta: "Az a személy, akinek lapos a melle, nagyon nehezen lehet tízes".

 Ivanka Trump egykori legjobb barátnője, Lysandra Ohrstrom is tudna miről mesélni, a 38 éves újságíró a Vanity Fairnek írt esszéjében számolt be arról, hogyan alázta meg az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke 15 éves korában.

Donald Trump ilyen bunkón viselkedett Ivanka barátnőjével

Lysandra Ohrstrom Ivanka legjobb barátnője volt régen, gyakran aludt ott a Trump Towerben, de voltak együtt Párizsban, illetve rengetegszer vásároltak együtt Manhattanben. Szinte teljesen összenőttek barátnőkként. Bármennyire is volt már lényegében családtag, az üzletember meg sem jegyezte a nevét.

Donald és Ivanka Trump 1997-ben.
Donald és Ivanka Trump 1997-ben.
Fotó: Rose Hartman / Getty Images Hungary

- Bár Trumpnak sosem jutott eszébe a nevem, ám remek volt a fotografikus memóriája a testemről. Sosem feledem, amikor Ivankával és a testvéreivel együtt ebédeltünk Mar-a-Lagon. Miközben Mr. Trump köszönt nekünk, Donald Jr. elcsente a tányéromról a grillezett sajtos szendvicsem felét. Ivanka le is szidta őt, de erre Trump ezt hangoztatta: "Ne aggódj, lányom. Neki már nincs szüksége arra a szendvicsre. A testvéred ezzel még szívességet is tett a barátnődnek". Fordított esetben, ha lefogytam volna, gratulált volna nekem - emlékezett vissza Ohrstrom az elnök bunkó beszólására.

Bár egy felnőtt ember számára is hatalmas fájdalommal jár, ha az alakjára nyíltan vagy rejtett módon negatív véleményt tesz valaki, ám egy kamasznak egy ilyen élmény még nagyobb traumát okozhat.

Ivanka Trump már nem tartja a kapcsolatot régi barátnőjével.
Ivanka Trump már nem tartja a kapcsolatot régi barátnőjével.
Fotó: Eugene Gologursky / Getty Images Hungary

Ohrstrom és Trump lánya ezután is barátnők maradtak, sőt ő volt az esküvői tanúja Ivankának 2009-ben. Később rájött, hogy Ivankával egyszerűen túl mások, leírta a cikkében, hogy egyszer ajánlotta neki Richard Russo Empire Falls című könyvét, erre a lány gorombán válaszolt.

Ly, miért mondod te nekem, hogy olvassak el egy könyvet szegény emberekről? Melyik részed gondolja, hogy ez engem érdekelne?

Az tette be nála az utolsó kaput, amikor el akarta Ivankának újságolni, hogy kapott egy új állást, nos, nem erre a válaszra számított.

- "Nincs időm erre a sz*rságra most" - nos, nem csoda, hogy ezek után inkább megszakította vele örökre a kapcsolatot.

Fotókon Jill és Joe Biden lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Jill és Joe Biden lánya, Ashley.

Ezt is szeretjük