Balesetet szenvedett! Azonnal kórházba szállították a népszerű énekesnőt
Dolly Parton gyerekkori barátjával utazott, amikor baleset érte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dolly Parton, a nagysikerű country- és popénekesnő autóbalesetet szenvedett Nashville-ben, azonnal kórházba szállították.

A 67 éves sztár szerencsére megúszta apróbb sérülésekkel, csupán lelkileg viselte meg a dolog, még ki kell hevernie a traumát.

Autóbalesetet szenvedett

Dolly Parton egyik gyerekkori barátjával, Judy Ogle-lel autózott, amikor egy másik járművel karamboloztak. Mivel a férfi vezetett, a csinos nő az anyósülésen utazott. Az ütközésben egyikük sem sérült meg komolyabban.

Az énekesnő csak egy-két órát töltött a kórházban, hogy megfigyeljék az állapotát, de estére már hazaengedték, így Twitter-oldalán még aznap tájékoztatta rajongóit a történtekről, hogy eloszlassa a hamis híreszteléseket, amelyek a baleset után szárnyra keltek.

Leszögezte, hogy nem a barátja volt a hibás, a másik autós hajtott beléjük figyelmetlenség miatt, ugyanakkor megnyugtatta a rajongókat, hogy pár karcoláson kívül nincs semmi baja, csupán a lelki megrázkódtatás miatt van szüksége pár nap pihenésre.

Szeretője van?

Többször szóltak már arról a hírek, hogy az énekesnő utastársa nemcsak gyerekkori barátja, hanem szenvedélyes szeretője is.

Dolly Parton tagadta a pletykákat, azt mondja, 47 éve boldog házasságban él férjével, Carl Thomas Deannel.

Ám hiába magyarázza, hogy Judy Ogle-lel olyan a kapcsolat köztük, mintha testvérek lennének, a spekulációk újra elindultak a balesetet követően. Sokan nem értik, hová és miért utaztak együtt.

Az énekesnő egyelőre nem foglalkozik a vádaskodásokkal, minden energiáját megpróbálja arra fordítani, hogy kipihenje az ijesztő élményt, és erőt gyűjtsön következő fellépéseihez.

Ezt is szeretjük