A legdögösebb sztárok nagy pocakkal
A terhesség sok nőt még szebbé varázsol. Nézd meg a leggyönyörűbb sztárokat nagy pocakkal!

Dia

 	Natalie Portman 	A gyönyörű Natalie Portman terhesen sem vesztett kislányos bájából - gömbölyödő pocakján az estélyik is remekül állnak. Kisfiának Benjamin Millepied balett-táncos az apja, a kicsi 2011 júniusában látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó cikk: 	Az ott tényleg egy pocak? Még terhesen is elképesztően kislányos Natalie Portman »

Natalie Portman

A gyönyörű Natalie Portman terhesen sem vesztett kislányos bájából - gömbölyödő pocakján az estélyik is remekül állnak. Kisfiának Benjamin Millepied balett-táncos az apja, a kicsi 2011 júniusában látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Az ott tényleg egy pocak? Még terhesen is elképesztően kislányos Natalie Portman »

Dia

 	Jessica Alba 	Jessica Alba tündöklő szépségének még a terhesség is jól állt, kislánya, Honor Marie 2008-ban látta meg a napvilágot, 2011 augusztusába  pedig Haven Garner is a viágra jött. 	Kapcsolódó cikk: 	Jessica Alba kislánya egyre jobban hasonlít sztármamájára »

Jessica Alba

Jessica Alba tündöklő szépségének még a terhesség is jól állt, kislánya, Honor Marie 2008-ban látta meg a napvilágot, 2011 augusztusába  pedig Haven Garner is a viágra jött.

Kapcsolódó cikk:
Jessica Alba kislánya egyre jobban hasonlít sztármamájára »

Dia

 	Jennifer Lopez 	Az egyébként is kerekded formákkal büszkélkedő Jennifer Lopez kismamaként is dögös volt, ikrei 2008 februárjában születtek. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Jennifer Lopez élete képekben »

Jennifer Lopez

Az egyébként is kerekded formákkal büszkélkedő Jennifer Lopez kismamaként is dögös volt, ikrei 2008 februárjában születtek.

Kapcsolódó képgaléria:
Jennifer Lopez élete képekben »

Dia

 	Kate Hudson 	A bájos szőkeségnek született egy kisfia 2004-ben első férjétől, második gyerkőce pedig 2011 nyarán jött a világra a Muse frontemberétől, Matthew Bellamy-tól. 	 

Kate Hudson

A bájos szőkeségnek született egy kisfia 2004-ben első férjétől, második gyerkőce pedig 2011 nyarán jött a világra a Muse frontemberétől, Matthew Bellamy-tól.
 

Dia

 	Gisele Bündchen 	A légiesen karcsú modell terhessége alatt szinte csak a hasára hízott. Férjétől, Tom Brady-től 2009 decemberében született meg kisfia, Benjamin. 	Kapcsolódó cik: 	Gisele Bündchennek bikiniben sincs szégyellnivalója » 	 

Gisele Bündchen

A légiesen karcsú modell terhessége alatt szinte csak a hasára hízott. Férjétől, Tom Brady-től 2009 decemberében született meg kisfia, Benjamin.

Kapcsolódó cik:
Gisele Bündchennek bikiniben sincs szégyellnivalója »
 

Dia

 	Christina Aguilera 	A szexi énekesnő állapotosan sem mondott le a dögös ruhákról, amelyek kikerekedett alakján is jól mutattak. Kisfia, Max Liron Bratman 2008 januárjában bújt ki a pocakból.

Christina Aguilera

A szexi énekesnő állapotosan sem mondott le a dögös ruhákról, amelyek kikerekedett alakján is jól mutattak. Kisfia, Max Liron Bratman 2008 januárjában bújt ki a pocakból.

Dia

 	Christina Applegate 	A Rém rendes család butácska Kellyjét megformáló Christina Applegate kismamaként is elbűvölő. Vőlegényével, Martyn LeNoble-lal közös kislánya 2011. január 27-én született meg, és a Sadie Grace nevet kapta. 	Kapcsolódó cikk: 	Christina Applegate még domborodó pocakkal is bűbájos »

Christina Applegate

A Rém rendes család butácska Kellyjét megformáló Christina Applegate kismamaként is elbűvölő. Vőlegényével, Martyn LeNoble-lal közös kislánya 2011. január 27-én született meg, és a Sadie Grace nevet kapta.

Kapcsolódó cikk:
Christina Applegate még domborodó pocakkal is bűbájos »

Dia

 	Angelina Jolie 	Az érzéki Angelina összesen hat gyerkőcöt nevel Brad Pittel: hármat örökbe fogadtak, míg Shiloh-t 2006-ban, az ikreket pedig 2008-ban hozta a világra. 	Kapcsolódó címke: 	Angelina Jolie »

Angelina Jolie

Az érzéki Angelina összesen hat gyerkőcöt nevel Brad Pittel: hármat örökbe fogadtak, míg Shiloh-t 2006-ban, az ikreket pedig 2008-ban hozta a világra.

Kapcsolódó címke:
Angelina Jolie »

Dia

 	Halle Berry 	Az egyébként is dús keblekkel rendelkező Halle Berry terhesen is tüzes bombázó volt, dekoltázsa csak úgy vonzotta a tekinteteket. Kislánya, Nahla Ariela Aubry 2008 márciusában jött a világra, édesapja a modell Gabriel Aubry. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A legcukibb sztárcsemeték »

Halle Berry

Az egyébként is dús keblekkel rendelkező Halle Berry terhesen is tüzes bombázó volt, dekoltázsa csak úgy vonzotta a tekinteteket. Kislánya, Nahla Ariela Aubry 2008 márciusában jött a világra, édesapja a modell Gabriel Aubry.

Kapcsolódó képgaléria:
A legcukibb sztárcsemeték »

Dia

 	Milla Jovovich 	A modellből lett színésznő terhessége alatt sokat felszedett, ám gömbölydeden is gyönyörű volt. Kislánya 2007 novemberében született Paul Anderson rendezőtől.

Milla Jovovich

A modellből lett színésznő terhessége alatt sokat felszedett, ám gömbölydeden is gyönyörű volt. Kislánya 2007 novemberében született Paul Anderson rendezőtől.

Dia

 	Alicia Keys 	A többszörös Grammy-nyertes Alicia Keys 2010 októberében adott életet kisfiának. A gyönyörű sztár kismamaként is sugárzott, a szülés után pedig hamar visszanyerte karcsú alakját. 	Kapcsolódó cikk: 	6 héttel szülés után gyanúsan karcsú Alicia Keys »

Alicia Keys

A többszörös Grammy-nyertes Alicia Keys 2010 októberében adott életet kisfiának. A gyönyörű sztár kismamaként is sugárzott, a szülés után pedig hamar visszanyerte karcsú alakját.

Kapcsolódó cikk:
6 héttel szülés után gyanúsan karcsú Alicia Keys »

Dia

 	Amy Adams 	A bájos Amy Adams 2010-ben kóstolhatott bele az anyaságba: májusban jött a világra kislány, Aviana Olea, akinek édesapja Darren Le Gallo színész. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Amy Adams »

Amy Adams

A bájos Amy Adams 2010-ben kóstolhatott bele az anyaságba: májusban jött a világra kislány, Aviana Olea, akinek édesapja Darren Le Gallo színész.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Amy Adams »

Dia

 	Heidi Klum 	A német származású szupermodell háromszoros anya, lefiatalabb gyerkőce 2009-ben született Sealtől. A tündéri kislány a Lou Samuel nevet kapta.

Heidi Klum

A német származású szupermodell háromszoros anya, lefiatalabb gyerkőce 2009-ben született Sealtől. A tündéri kislány a Lou Samuel nevet kapta.

Dia

 	Ali Larter 	A Hősök dögös szőkéjén pocakosan is jól állt a miniruha. Kisfia, Theodore 2010 decemberében jött a világra, a boldog apuka férje, Hayes MacArthur színész.

Ali Larter

A Hősök dögös szőkéjén pocakosan is jól állt a miniruha. Kisfia, Theodore 2010 decemberében jött a világra, a boldog apuka férje, Hayes MacArthur színész.

Dia

 	Gwen Stefani 	A vadóc énekesnő terhességei alatt is megőrizte stílusát: nem csupán mindent rejtő maxiruhákban mutatkozott, hanem pólós-farmeros összeállításban is láthattuk. A sztár egyébként két kisfiú édesanyja: 2006-ban született Kingston, két évvel pedig Zuma Nesta is a világra jött, édesapjuk Gavin Rossdale.

Gwen Stefani

A vadóc énekesnő terhességei alatt is megőrizte stílusát: nem csupán mindent rejtő maxiruhákban mutatkozott, hanem pólós-farmeros összeállításban is láthattuk. A sztár egyébként két kisfiú édesanyja: 2006-ban született Kingston, két évvel pedig Zuma Nesta is a világra jött, édesapjuk Gavin Rossdale.

Ezt is szeretjük
Fotó: