Balesetet szenvedett! Azonnal kórházba szállították az ismert színészt
DMX otthonához közel, quadozás közben szenvedett balesetet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai rapper, Earl Simmons DMX művésznéven vált ismertté. Zenei karrierjén kívül színészként is bizonyított, láthattuk például a Bölcsőd lesz a koporsód és az Öld meg Rómeót! című akciófilmben.

Igazi fenegyerek
DMX néven ismerik a rajongók
A Bölcsőd lesz a koporsód című filmben

A 41 éves sztárért aggódhatnak a rajongók, ugyanis a róla szóló legfrissebb hírek szerint a napokban balesetet szenvedett egy négykerekű járművel.

Agyrázkódás

Dél-karolinai otthona közelében kocsikázott, amikor egy dombról lefelé hajtva elvesztette az irányítást a jármű fölött.

A TMZ szerint megpördült a levegőben, és a hátán ért földet. Az eset után azonnal kórházba szállították, ahol agyrázkódással kezelik.

A színész weboldalán arról számol be, hogy semmire nem emlékszik, az első, ami bevillan neki, a mentőautó villódzó fénye, feltehetően csak ekkor tért magához.

Szerencsére azonban könnyebb sérülésekkel megúszta a történteket, amint Twitter-oldalán írja, már jobban van, de egyelőre nem tudni, hogy mikor engedik haza a kórházból.

Tíz gyereke van

Idén ez már a második eset volt, hogy DMX quaddal balesetet szenvedett, januárban pedig ételmérgezéssel került kórházba.

Annak ellenére egyébként, hogy hat albuma jelent meg az évek során, a sztár rendszerint inkább magánéletével és botrányaival hívja fel magára a figyelmet, mintsem kimagasló zenei teljesítményével.

Feleségével, Tasherával 11 évig voltak házasok, és négy közös gyermekük született. Két éve váltak el, amikor kiderült, hogy DMX-nek hat törvénytelen gyermeke született több különböző nőtől.

Ezen kívül igen magas letartóztatási számot tudhat magáénak: összetűzésbe került már a rendőrséggel egyebek közt késelés, közúti kihágás, állatkínzás és kábítószer-birtoklás miatt.

Ezt is szeretjük