Beégett a francia elnök előtt Celine Dion
Fotókon a bizonyíték
Pedig eleinte úgy tűnt, a szép és különleges napba semmi sem rondíthat bele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Celine Dion Nicolas Sarkozy elnökhöz volt hivatalos menedzser férjével, Renee-vel és közös gyermekükkel egyetemben, hogy átvegye a rangos francia Becsületrend kitüntetést, melyet munkásságáért adományoztak neki.


Bizonyára a negyven éves sztár mindent elkövetett, hogy a legjobb formáját nyújtsa, így aztán csinosan felöltözött, és alaposan ki is sminkelte magát.

Narancsvidék a nyaktájékon

Hát, az öltözékkel nem is volt semmi gond, nagyon elegánsan mutatott rajta a visszafogott fekete csipkés ruha, ám ami az arcfestést illeti, ott bizony már akadtak tökéletlenségek.

A nagy igyekezetben ugyanis nem vette észre, hogy vastagon felkent alapozóját nem dolgozta el rendesen a nyakán, így aztán elég nyilvánvalóan látszott, hogy meddig tart a narancssárgás smink, és honnan jön a nyak természetes színe.

Ráadásul az énekesnőnek nem ez volt az egyetlen malőrje, korábban egy tokiói koncerten fotózták le ellenfényben, ahol világosan kivehetők voltak az apró szőrszálak meztelen lábán és karján.

No, de ezek ellenére igazán semmi szégyellnivalója nincs a francia-kanadai szupersztárnak, aki a ’80-as évek óta számos rangos zenei díjat tudhat a magáénak, lemezeiből pedig a Sony BMG 2007-es adatai szerint több mint 200 millió példány fogyott világszerte.

Azt pedig, hogy majdhogynem az ő hangjára süllyedt el a Titanic, még unokáink is tudni fogják.

Ezt is szeretjük