Életveszélyben volt! Szörnyű balesetet szenvedett a színészlegenda
Dick Van Dyke kocsija az autópályán gyulladt ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dick Van Dyke súlyos balesetet szenvedett a hét elején, ha nem sietnek a segítségére, életét veszti.

A Halálbiztos diagnózis című sorozat sztárja nagyon megijedt, hiszen a baleset teljesen váratlanul érte.

Súlyos balesetet szenvedett

A 87 éves színész vásárolni indult, amikor az Los Angeles-i autópályán váratlanul kigyulladt az autója. A férfi azonnal félreállt, de egyedül már nem tudott kiszállni a kocsiból, ugyanis a füst pillanatok alatt beborította az utasteret.

Hatalmas szerencséje volt, hogy egy arra járó autós jól reagált a veszélyes szituációban: rögtön megállt, és kisegítette a világsztárt a kocsiból. Ha nem mentik meg, a színész nagy valószínűséggel a lángok martalékává vált volna.

Dick Van Dyke szerencsére egy kis füstmérgezéssel megúszta, mely olyan enyhe volt, hogy nem kellett kórházba szállítani. Luxusautója viszont porig égett, ami azért bántja leginkább, mert nem tudja, hogy mi okozta a kárt, egészen addig semmi problémája nem volt a járgányával.

Rejtélyes betegsége van

Az idős sztár régóta küzd olyan tünetekkel, amelyeket nem tudtak beazonosítani az orvosok.

Ha lefekszik, zúg a feje - a leletei jók, így az orvosok valamilyen ritka neurológiai problémára gyanakodtak.

Mivel pontos diagnózis nem született, és a színész egyre furcsább dolgokat művel, egy-két rosszindulatú ismerős az épelméjűségét vonja kétségbe. Az orvosok erre vonatkozóan nem nyilatkoznak, csupán annyit tanácsoltak a sztárnak, hogy ne üljön repülőre, és sokat pihenjen.

Az biztos, hogy Dick Van Dyke korához képest nagyon jól tartja magát, nem hagyja, hogy eluralkodjon rajta az öregség és az azzal járó gondok.

Ezt is szeretjük