Ritka fotók a 18 éve elhunyt Dianáról! Így töltötte utolsó nyarát a walesi hercegnő
Ma 18 éve hunyt el a szívek hercegnője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én, pontosan 18 éve veszítette életét egy autóbalesetben, Párizsban. A balesetben három ember is halálos sérüléseket szenvedett: a hercegnő, szeretője, az egyiptomi Dodi al-Fayed és gépkocsijuk vezetője is meghalt.

Az autót számtalan paparazzo üldözte, azonban a hivatalos vizsgálat szerint nem ez, hanem a sofőr alkoholos befolyásoltsága állt a végzetes kimenetelű baleset hátterében, ugyanakkor a hercegnő halálának okait sokan a mai napig vitatják.

Összeesküvés-elméletek szerint a brit titkosszolgálat gyilkolta meg Dianát, még többek szerint a királynő áll a háttérben, Erzsébet elejtett célzása szerint pedig talán maga Károly herceg ölette meg exfeleségét.

A baleset pontos körülményeit és a vétkes személyét máig homály fedi, azonban egy biztos, a szívek hercegnőjének népszerűsége töretlen, kedvességének és jószívűségének emléke tovább él mindannyiunkban.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy hogyan töltötte Diana hercegnő az utolsó nyarát!

Sohasem látott fotók Diana esküvőjéről

Diana hercegnő és Károly herceg páratlan esküvője még ennyi év távlatából is nagy érdeklődésre tarthat számot. Az eseményt sokan az évszázad esküvője és a legtündérmeseibb esküvői címekkel is illették, és most még néhány sohasem látott fénykép is előkerült a nagy napról!

Ezt is szeretjük