"Küldtem valakit, hogy megöljön. Kint vár rád" Diana hercegnő el akarta tenni láb alól Camillát
Elege lett férje szeretőjéből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dianát a szívek hercegnőjeként ismeri a világ, azonban most kiderült, hogy a walesi hercegnőnek volt egy sötétebb oldala is.

Házasságában mindig három ember volt jelen, férje, Károly herceg ugyanis sohasem tudott elszakadni szeretőjétől, Camilla Parker-Bowlestól.

Meg akarta öletni riválisát

Dianát szinte megőrjítette a féltékenység, mindenhol összeesküvőket vélt felfedezni maga körül, akik az életére törnek, és elveszik a gyerekeit.

A hercegnő fenyegető üzeneteket küldött Camillának, és felhívta őt telefonon az éjszaka közepén, amikor tudta, hogy egyedül van a házában, a semmi közepén.

"Küldtem valakit, hogy megöljön. Kint van a kertben. Nézz csak ki az ablakon, látod őt?" - Penny Junor, a királyi életrajzíró rántotta le a leplet az igazságról.

Az írónő szerint a problémát Diana étkezési zavara okozta. Bulimiája egy héttel a lánykérés után jelentkezett, és az évek során egyre rosszabbodott. A betegség miatt a hercegnő folyton ideges, nyűgös, zavarodott volt, erős hangulatingadozásokkal, Károly pedig nem értette, hogy mi ütött belé.

Penny azt nyilatkozta, hogy szerinte a walesi hercegnő és Károly herceg házassága nem Camilla jelenléte miatt futott zátonyra végül, egyszerűen nem illettek egymáshoz. Legjobban a kis Harry szenvedte meg anyja depresszív pillanatait, aki lelki támaszként szolgált Dianának.

Bennfentesek szerint utóbbi mindig kisfiát hívta, ha szívfájdalma volt, vagy ki akarta sírni magát. "Ki szeret téged a legjobban a világon?" - folyton ezt kérdezte gyermekétől. Így aztán nem csoda, hogy Harry olyan lázadó szellemű és érzelmes lett, mint az édesanyja.

Ezt is szeretjük