Diana hercegnő és Katalin hercegnő hasonló stílusa
Nézd meg, milyen gyakran visel Katalin hercegnő Dianáéhoz hasonló ruhát.

Dia

 	Fekete estélyi  	Diana első hivatalos megjelenésén nyűgözte le az alattvalókat ebben a fekete, pánt nélküli estélyiben 1981-ben - ekkor volt 20 éves. Katalin hercegnő 2011-ben választott hasonlót, amikor a Sun Military Awards gálára volt hivatalos.

Fekete estélyi

Diana első hivatalos megjelenésén nyűgözte le az alattvalókat ebben a fekete, pánt nélküli estélyiben 1981-ben - ekkor volt 20 éves. Katalin hercegnő 2011-ben választott hasonlót, amikor a Sun Military Awards gálára volt hivatalos.

Dia

	Kék ruha az eljegyzés után	Károly és Diana 1981 februárjában jelentették be az eljegyzésüket, Katalin és Vilmos pedig 2010 novemberében. Ezt követően mindkét nemes hölgy hasonló kék ruhában fotózkodott, melynek színe passzolt az eljegyzési gyűrű kövének színéhez.

Kék ruha az eljegyzés után

Károly és Diana 1981 februárjában jelentették be az eljegyzésüket, Katalin és Vilmos pedig 2010 novemberében. Ezt követően mindkét nemes hölgy hasonló kék ruhában fotózkodott, melynek színe passzolt az eljegyzési gyűrű kövének színéhez.

Dia

	Fehér alapon virágok	Diana hercegnőn 1988-ban volt a fehér alapon kék virágos  Catherine Walker ruha, ebben ment el egy ausztrál gálavacsorára. Katalin hercegnő is Ausztráliában viselte ezt a hasonló stílusú L.K. Bennet virágos ruhát, csak ő 2014 áprilisában.

Fehér alapon virágok

Diana hercegnőn 1988-ban volt a fehér alapon kék virágos  Catherine Walker ruha, ebben ment el egy ausztrál gálavacsorára. Katalin hercegnő is Ausztráliában viselte ezt a hasonló stílusú L.K. Bennet virágos ruhát, csak ő 2014 áprilisában.

Dia

	Kalap	Mindkét hercegnő előszeretettel hord kalapot: Dianán 1993 karácsonyán volt ez a fekete fejfedő, Katalin pedig 2006-ban vett fel egy hasonló fekete kalapot a Bershire-i Sovereign's Parade alkalmával 2006-ban.

Kalap

Mindkét hercegnő előszeretettel hord kalapot: Dianán 1993 karácsonyán volt ez a fekete fejfedő, Katalin pedig 2006-ban vett fel egy hasonló fekete kalapot a Bershire-i Sovereign's Parade alkalmával 2006-ban.

Dia

	Csipkeruha	Diana hercegnő 1995-ben viselte ezt a gyönyörű, mélykék csipkeruhát Beaufortban, míg Katalin hercegnő 2011 júliusában, kanadai látogatásán viselt egy hasonló Erdem dresszt.

Csipkeruha

Diana hercegnő 1995-ben viselte ezt a gyönyörű, mélykék csipkeruhát Beaufortban, míg Katalin hercegnő 2011 júliusában, kanadai látogatásán viselt egy hasonló Erdem dresszt.

Dia

	Kismamaruha	Már a terhesség alatt is sok, Dianáéhoz hasonló ruhát viselt Katalin hercegnő. Amikor pedig megszületett a kis György herceg 2013 nyarán, akkor ugyanolyan ruhában mutatta meg a nagyvilágnak, mint annak idején Diana hercegnő tette a kis Vilmossal, 1982-ben.

Kismamaruha

Már a terhesség alatt is sok, Dianáéhoz hasonló ruhát viselt Katalin hercegnő. Amikor pedig megszületett a kis György herceg 2013 nyarán, akkor ugyanolyan ruhában mutatta meg a nagyvilágnak, mint annak idején Diana hercegnő tette a kis Vilmossal, 1982-ben.

Dia

	Military stílus	Diana 1987-ben Surrey-ban jelent meg a parádén ebben az arany paszománnyal díszített Catherine Walker ruhában 1987-ben. Katalin 2011-ben mutatkozott egy hasonló Alexander McQueen szettben.

Military stílus

Diana 1987-ben Surrey-ban jelent meg a parádén ebben az arany paszománnyal díszített Catherine Walker ruhában 1987-ben. Katalin 2011-ben mutatkozott egy hasonló Alexander McQueen szettben.

Dia

	Piros kabát	Diana feltűnő volt piros színű Catherine Walker kabátjában, amikor leszállt a magánrepülőről 1984-ben. Katalin hercegnő 30 évvel később landolt egy hasonlóan látványos ruhadarabban Új-Zélandon.

Piros kabát

Diana feltűnő volt piros színű Catherine Walker kabátjában, amikor leszállt a magánrepülőről 1984-ben. Katalin hercegnő 30 évvel később landolt egy hasonlóan látványos ruhadarabban Új-Zélandon.

Dia

	Kendő	Diana akkor tett kendőt a fejére, amikor 1996-ban a pakisztáni Shaukat Khanum Memorial Kórházba látogatott. Katalin hercegnő 2012-ben, a malajziai körút során tekert kendőt a fejére.

Kendő

Diana akkor tett kendőt a fejére, amikor 1996-ban a pakisztáni Shaukat Khanum Memorial Kórházba látogatott. Katalin hercegnő 2012-ben, a malajziai körút során tekert kendőt a fejére.

Dia

	Sárga ruha	Diana 1983-ban Ausztráliában és Új-Zélandon járt, a hivatalos események egyikén viselte ezt a vidám sárga ruhát, Katalin hercegnő 2011-ben bújt hasonlóba.

Sárga ruha

Diana 1983-ban Ausztráliában és Új-Zélandon járt, a hivatalos események egyikén viselte ezt a vidám sárga ruhát, Katalin hercegnő 2011-ben bújt hasonlóba.

Dia

	Pöttyös ruha	Diana hercegnő 1987-ben mutatkozott Victor Edelstein pöttyös ruhájában egy pólómeccsen, míg Katalin, György herceggel a pocakjában, a Warner Bros. stúdiójában járt Londonban, 2013-ban, egy hasonló öltözékben.

Pöttyös ruha

Diana hercegnő 1987-ben mutatkozott Victor Edelstein pöttyös ruhájában egy pólómeccsen, míg Katalin, György herceggel a pocakjában, a Warner Bros. stúdiójában járt Londonban, 2013-ban, egy hasonló öltözékben.

Dia

	Síruha	Még ebben is hasonló az ízlésük: Dianát 1985-ben, Katalint pedig 2005-ben fotózták hasonló piros síoverálban.

Síruha

Még ebben is hasonló az ízlésük: Dianát 1985-ben, Katalint pedig 2005-ben fotózták hasonló piros síoverálban.

Dia

	Zöld kabát	Diana ezen az 1983-as fotón Jasper Conran kabátját viseli, Katalin pedig a 2014-es Szent Patrik nap alkalmából bújt hasonló zöld kabátba.

Zöld kabát

Diana ezen az 1983-as fotón Jasper Conran kabátját viseli, Katalin pedig a 2014-es Szent Patrik nap alkalmából bújt hasonló zöld kabátba.

Dia

	Tengerészruha	Diana hercegnőt 1987-ben fotózták le ebben a fehér-kék ruhában, míg Katalinon 2012-ben, a wimbledoni teniszmérkőzések alatt volt egy hasonló Alexander McQueen összeállítás.

Tengerészruha

Diana hercegnőt 1987-ben fotózták le ebben a fehér-kék ruhában, míg Katalinon 2012-ben, a wimbledoni teniszmérkőzések alatt volt egy hasonló Alexander McQueen összeállítás.

Ezt is szeretjük
Fotó: