Diana szmokingban is mindenkit elbűvölt: így festett, amikor lecserélte a báli ruhát

Íme azok a női hírességek, akik bebizonyították, a nadrág is lehet ultrasikkes.

diana-hercegnő-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő számos dologgal vívta ki az emberek szimpátiáját, tiszteletét és szeretetét. Felnéztek rá azért, amilyen odaadó édesanyja volt Vilmosnak és Harrynek, közvetlenségével pedig mindenkit levett a lábáról. Volt még valami, amivel örökre beírta magát a történelembe, igazi stílusikonként gondolunk rá.

Hírességek, akik szmokingban tündököltek

A Szívek királynőjének összeállításai mindmáig hatást gyakorolnak a divatra, és rengeteg embert inspirálnak. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy formális megjelenésről, az előkelőség mindig tudta, mit kell felvennie ahhoz, hogy minden tekintet rászegeződjön.

Nem csupán divatot teremtett, de sok esetben szakított a hagyományokkal. A királyi család tagjaként tudatosan feszegette, meddig mehet el az öltözködés terén. Például ő volt az első a famíliából, aki a báli ruha helyett szmokingban jelent meg egy nyilvános eseményen. 1989 februárjában a Birmighamben található National Exhibition Center ünnepélyére a lehető legváratlanabb összeállításban érkezett. A Margaret Howell tervező által megálmodott fekete-fehér nadrágkosztümben mindenkit elbűvölt.

- Pontosan tisztában volt azzal, hogy az öltözködés milyen remek önkifejező eszköz, értette a divat nyelvét. Azzal, amit viselt, minden egyes alkalommal üzenetet közvetített - ecsetelte Eleri Lynn, aki a Diana: Her Fashion Story című ruhakiállítás kurátora.

Nem Diana volt az egyetlen, aki bebizonyította, hogy a szmoking is lehet rendkívül nőies. Képes összeállításunkban további női hírességeket mutatunk, akik nadrágban tündököltek a vörös szőnyegen.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük