Diana Ross a 70-es évek gyönyörű énekesnője volt: a 77 éves díva ma így néz ki

Diana Ross 15 éves kihagyás után újra nagylemezt dobott a piacra.

diana-ross-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem sok olyan előadó jött a világra, aki munkásságával az egész popszakmára hatással volt, és a zenéje a mai napig megihleti a pályatársakat. Diana Ross mindezt elmondhatja magáról, alig töltötte be a 16. életévét, amikor elindult a karrierje, amely immár hat évtizede tart.

Az 1944 márciusában született előadó még le sem érettségizett, már csatlakozott a Primettes nevű lánytrióhoz, ami végül a The Supremes néven robbant be a köztudatba. Bár a formáció tagjaként az egész világ megismerte a nevét, 1970-ben úgy döntött, szólóban folytatja tovább.

Diana Ross 77 évesen így néz ki

A sikerek önálló énekesnőként sem kerülték el, olyan legendás dalok születtek általa, mint az Ain't No Mountain High, az I Will Survive vagy az Endless Love. A ’70-es évekre a legnagyobbak közt emlegették, ő volt az első afroamerikai nő, aki műsorvezetőként léphetett fel az Oscar-díj-átadón, 1970-től 1982-ig minden évben jelölték a Grammy-díjra, ám a szobrot sosem neki ítélték oda.

Diana Ross 1975-ben.
Diana Ross 1975-ben.
Fotó: Harry Langdon / Getty Images Hungary

A soul műfaj királynőjeként is emlegetett Ross utoljára 2006-ban örvendeztette meg a rajongóit azzal, hogy új albumot dobott a piacra. 15 évvel később, 77 esztendősen döntött úgy, hogy itt az ideje újra stúdióba vonulnia, és összeraknia egy vadonatúj lemezt. A november 5-én kiadott Thank You című album megalkotásában öt gyermeke, különösen két fia, Evan és Ross Naess ösztönözték.

"A fiaim biztattak, és ők adtak elég önbizalmat ahhoz, hogy visszatérjek. Miután közel két évet töltöttem a reflektorfénytől távol, fellépések, színpad és kamerák nélkül, ők támogattak abban, hogy ismét rengeteg emberrel kellene körülvennem magam” - magyarázta az Instagram-oldalán. 

Természetesen a korong első szerzeményéhez videóklipet is készített, a kisfilm és az ahhoz készült promóciós képek megmutatják, hogy a 77 éves díva szenzációs formában van. A kommentelők szerint biztosan megtalálta a fiatalság forrását, hiszen éppolyan gyönyörű, mint a pályafutása csúcsán.

Whitney Houston legszebb ruhái

Whitney Houston nemcsak dalaival igézte meg a közönséget, de a stílusa is lenyűgöző volt. Magas, karcsú alakjával és hosszú lábaival akár a kifutón is megállta volna a helyét, bármit magára kaphatott, mindenben fantasztikusan festett. Képeken mutatjuk, melyek voltak a legszebb estélyi ruhák, amelyeket karrierje során viselt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük