Diana szívét ez a lovasoktató hódította meg: 5 évig folytattak titkos viszonyt
Diana és James 1986-tól 1991-ig voltak titkos szeretők.

diana-hercegnő-james-hewitt
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem titok, Diana és Károly szerelem nélküli házasságban éltek. A trónörökös már azelőtt másnak adta a szívét, mielőtt a Szívek királynőjével oltár elé állt a Szent Pál-székesegyházban. Ha rajta múlt volna, a nagy napon nem Dianának mondja ki az igent, hanem élete szerelmének, Kamillának.

A walesi hercegnét szülői nyomás hatására vette el, emiatt mindkettejük számára pokol volt a házasélet, így ott keresték a boldogságot, ahol tudták - legtöbbször mások karjában.

Ő volt Diana hercegnő szeretője

Károly Kamillával folytatott viszonyt 1986-tól. A kapcsolatot nem igazán titkolták, hatalmas fájdalmat okozva ezzel a hercegnőnek, aki maga is elkezdte kutatni, kinek az oldalán tudna vigaszt találni. 1986-ban kopogtatott a szerelem az ajtaján, méghozzá lovasoktatója, James Hewitt képében.

A férfi figyelemre méltó katonai karriert tudhatott a magáénak: a Királyi Katonai Akadémián szerzett diplomát, majd 1978-ig szolgált a Brit Hadseregben. Dianával 1986 őszen keresztezték egymást az útjaik egy koktélparti során, ahol egyből szemet vetettek a másikra. 

„Hewitt a fiatalabb, jó megjelenésű, kevésbé bonyolult és érzelmileg elérhető verziója volt Károly hercegnek: egy katona, aki jóképű, magas, udvarias és kifinomult. Megtestesítője annak a férfimodellnek, amely lenyűgözte Dianát” - fogalmazott Tina Brown szakértő The Diana Chronicles című művében.

A cikk az ajánló után folytatódik

A hercegnő kisvártatva meg is környékezte a férfit, felkérte, hogy legyen a lovasoktatója. A könyv szerint az egész viszonyt Diana kezdeményezte, ő csókolta meg először Hewittet, és a találkák kimenetelét is mindig ő intézte. A férfi egy idő után rendszeres látogatója lett a Kensington-palotának, valamint a Highgrove birtoknak. 

james-hewitt
Fotó: Getty Images Hungary

A románcnak az öbölháború vetett véget, miután Hewittnek csatlakoznia kellett a hadsereghez 1991-ben. Később mindketten nyilvánosan elismerték, mi volt köztük. James Hewitt 1991-ben kiadott életrajzi könyvében írt a viszonyról, Diana 1995-ben a BBC riportjában vallotta be, mit érzett egykori szeretője iránt.

- Igen, csodáltam. Igen, szerelmes voltam belé, de cserben hagyott - mondta az interjúban.

Diana hercegnő sosem látott bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen képek készültek Dianáról bikiniben, illetve a hercegnő más, strandolós képeit is megmutatjuk.

Ezt is szeretjük