Diana hercegnő sofőrje felkavaró vallomást tett - Ez történt a tragikus baleset után
Colin Tebbutt megrázó vallomást tett a közelmúltban.

diana-hercegno-cover-4
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én szenvedett halálos autóbalesetet Párizsban, az ütközésben rajta kívül elhunyt Dodi Fayed és a sofőr, Henri Paul is. A tragédia az egész világot megrázta, az éjszaka közepén a királyi család pedig egy másik sofőrjét, Colin Tebbuttot riasztotta, aki a hercegnő főkomornyikjával, Paul Burrell-lel együtt azonnal Párizsba indult, hogy megszervezzék Diana holttestének hazaszállítását.

Colin Tebbutt a mai napig pontosan emlékszik arra, hogy mi is történt, amikor belépett a Pitié-Salpêtrière Kórház hőségtől fülledt szobájába, ahol az akkori francia miniszterelnök és a személyzet más tagjai mellett rengeteg orvos végezte munkáját lesújtva a gyásztól. 

- Bedugtam a konnektorba a ventilátorokat, hogy legalább egy kis légmozgás legyen. Aztán körbenéztem a kórházi szobájában, és láttam, hogy a szemhéja és a haja a homloka előtt alig észrevehetően megmozdul. "Istenem, életben van", gondoltam abban a pillanatban, de egy másodperccel később rádöbbentem, hogy mi is történt valójában - idézte fel emlékeit Colin Tebbutt a People magazinnak.

- Aztán hátrafordultam, vártam néhány másodpercet, és újra átgondoltam az egészet. Ez volt az a pillanat, amikor összeomlottam - fejezte be vallomását Diana hercegnő sofőrje, akit 20 év elteltével is mélyen felzaklatott, amikor felidézte emlékeit a magazinnak.

Ezt is szeretjük