Tragédia! Váratlanul elhunyt a szívtipró Dennis Cole
Nem tudni, mi történt
Dennis Cole, a hatvanas-hetvenes évek sztárja egy kórházban hunyt el, de a miértekre senki sem válaszol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. november 15-én, életének 69. esztendejében elhunyt Dennis Cole színész, számos sorozat sztárja, aki egykoron Charlie bájos angyalának, Jaclyn Smith-nek volt a férje. Cole a Fort Lauderdale-i Holy Cross Hospitalban halt meg, erősítette meg ügynöke, Edward Lozzi. Halálának körülményeiről azonban nem adott tájékoztatást sem ő, sem pedig a kórház.


Az 1940-es, jóképű Dennis Cole szülővárosában, Detroitban tanult énekelni, és ott sajátította el a színészet alapjait is. Mégis, Hollywoodba érkezvén eleinte csak kaszkadőrként tudott elhelyezkedni. A hatvanas évek közepén aztán lassan beindulni látszott színészi karrierje, egyebek közt olyan sorozatoknak köszönhetően, mint a Paradise Bay és a Felony Squad.

Jóképűnek tartották

Pályafutása során megfordult számos sikersorozatban, a nézők láthatták a San Francisco utcáin, a Mike Hammer, a Gyilkos sorok vagy éppen a Charlie angyalai epizódjaiban. Utoljára 1998-ban lépett a kamerák elé, a Pacific Blue című széria egyik részében.

Egyébként a Charlie angyalainak köszönhette, hogy megismerkedett Jaclyn Smith színésznővel, akivel 1978-ban össze is kötötték életüket. Bár mindkettőjüknek már a második házassága volt ez, három évnél tovább nem bírták egymás mellett.

Harmadik nejétől is elvált

Ezután újra megnősült, és feleségével Fort Lauderdale-ben telepedtek le. 1991-ben borzalmas tragédia érte: fiát agyonlőtték egy rablás során. Ezt követően gyakran felszólalt az erőszak ellen, és egyre kevesebb szereplést vállalt. Később ingatlanügynökként kezdett tevékenykedni.

2007 novemberében került újra az érdeklődés középpontjába, amikor is a rendőrség állítólagos családon belüli erőszak miatt be akarta vinni az őrsre - akkoriban zajlott ugyanis a válása, amit bizonyára nehezen viselt.

Ő azonban elbarikádozta magát a házban, a rendőröknek erőszakkal kellett kihozniuk. Végül letartóztatták, és a Broward megyei börtönbe került. Fia ügye egyébként azóta is megoldatlan, gyilkosának nem sikerült a nyomára akadni.
Ezt is szeretjük