Egy hónapig sem bírták! Máris szakított pasijával a közismert színésznő
Denise Richards még mindig nem tanulta meg, hogy ne rosszfiúkat válasszon partneréül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak nők, akik előszeretettel vonzódnak a csélcsap, zűrös múltú pasikhoz, mintha nem engedhetnék meg maguknak azt, hogy magánéletük kényelmes-nyugodt mederben folydogáljon.

Az ex-férj, Charlie Sheen
Az ex-pasi, Nikki Sixx

Ők azok, akiknek folyamatosan kell a kiszámíthatatlanság, az egyszer fent-egyszer lent őrjítő érzése, számukra ugyanis ettől marad mindvégig izgalmas a párkapcsolat.

Egy hónapig sem bírták

Ennek persze némiképp ellentmond, hogy valószínűleg a legtöbb ilyen viszonyban élő nő titkon azért mégiscsak arról álmodozik, hogy majd éppen ő lesz az, aki hűséges férjet és apát varázsol egy piszkos múltú rosszfiúból.

Denise Richards ezt többször is megpróbálta - de mindannyiszor kudarcot vallott. Mint ismeretes, a hollywoodi színésznő 2002-től 2006-ig Charlie Sheen felesége volt, akinek két kislányt is szült.

Ám a válóper során kiderült, az egykor jobb sorsra érdemes színész nemcsak drog- és alkoholproblémákkal, de egyebek közt kényszerképzetekkel is küzd - ráadásul a prostituáltak társaságát szintén nem veti meg.

Csak egy kis flört volt?

Mégis, Richards nem sokkal a válás kimondása után egy újabb rosszfiúval, Heather Locklear exével, a rocker Richie Samborával jött össze - de alig egy évig bírták egymás mellett.

Nemrégiben pedig a Mötley Crüe 52 éves gitárosa, Nikki Sixx hódította meg a 39 éves bombázót, ez a kapcsolat azonban rekordidő alatt véget ért.

- Azt szeretnénk, hogy az egész magától alakuljon ki, nem akarunk semmit sürgetni - nyilatkozta még december elején Denise Richards a Watch What Happens Live show házigazdájának, Andy Cohennek.

De az új évet már külön kezdték: Denise és Nikki is a saját gyerekeikkel töltötték a téli szünetet, csakhogy míg Richards Hawaiin, addig a férfi Mexikóban.

Mindenesetre állítólag egyikőjüket sem viselte meg túlságosan a szakítás - sőt, egyes bennfentesek szerint sosem volt ez igazán komoly dolog kettejük közt.

Ezt is szeretjük