Fotók! Demi Moore nemcsak öreg, de kövér is
A 47 éves színésznőt nem tartották elég jónak egy magazin címlapjára, mert kíméletlenül agyonretusálták, ami nem kis botrányt kavart.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbben úgy vélik, Demi Moore azok közé a színésznők közé tartozik, akik az évek múltával egyre jobban néznek ki. Bár tagadhatatlanul alávetette már magát szépészeti beavatkozásoknak, szerencsére hozzáértő plasztikai sebészre bízta magát, mert testtájainak fiatalítása remekül sikerült.

Karcsú is, fiatalos is - de akkor minek agyonretusálni?

Így aztán nem csoda, ha még egy nálánál sokkal fiatalabb pasit is magába tudott bolondítani Ashton Kutcher személyében. És az sem meglepő, hogy még mindig rendszeresen hívják magazinfotózáshoz, demonstrálandó, a negyedik ikszet betöltött nőket is méltán irigyelhetik még a húszas éveikben járó lányok is.

Már megint egy buzgó képszerkesztő

Ám bármilyen szép és légiesen karcsú, úgy tűnik, egyesek mégis öregnek és kövérnek látják. A színésznőt ugyanis a W magazin decemberi számának borítóján kíméletlenül megretusálták - és nemcsak az arcát, hanem a többi testrészét is. A fotót elnézve elsőre minden tökéletesnek tűnik, hiszen Moore igazán dögösen fest aranyszínű ruhájában.

Közelebbről megvizsgálva azonban egy kínos bakit lehet felfedezni a képen: egy túlbuzgó photoshopper ugyanis valószínűleg nem találta sem elég fiatalosnak, sem elég karcsúnak a sztárt. A végén aztán annyira beleélte magát a radírozásba, hogy egy jókora darabot eltüntetett a színésznő csípőjéről. Ez annál is feltűnőbb, mivel Moore lába a ruha alatt máshonnan folytatódik tovább.

Újabb botrány

Természetesen a világhálón rögtön forró vitákat váltott ki az eset, különösen azután, hogy mostanság egyre gyakrabban derül fény hasonló durva retusálásra. Egy internetes portál képviselői a W szerkesztőségét is megkérdezték az ügyben, ahonnan azt a választ kapták, hogy a Demi Moore-t ábrázoló fotóval nem tettek semmi olyasmit, ami eltérne a szokásostól. Ugyanakkor elismerték azt is, valóban rendszeresen retusálják az újságban megjelenő képeket.
 


Az ügy egyébként azért furcsa, mivel nemrég pontosan a karcsúsága miatt támadták a 47 éves színésznőt, és többen feltételezték, újabb plasztikai műtétnek vetette magát alá csípőtájon. Egyszóval érthetetlen, hogy az amúgy is vékony sztárból miért volt szükséges virtuálisan kimetszeni egy darabkát.

Demi Moore-ral a magazinban interjút is készítettek, amelyben többek között az érett nők sanyarú helyzetéről fejtette ki véleményét.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Úgy véli, a korabeli színésznőknek egyszerűen nincsenek jó szerepek - hiába néz ki valaki versenyképesen, ha elmúlt 35 éves, nem sok esélye van Hollywoodban.

Ezt is szeretjük