Vajon mitől nőttek meg Demi Moore keblei?

Képeken a bizonyíték

A színésznő novemberben tölti be 47. életévét, de frissebb, fiatalosabb és karcsúbb, mint valaha.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore a minap alaposan megdöbbentette, de legalábbis mosolygásra késztette Fabrice Gaignault francia újságírót, amikor az interjút készített a hollywoodi színésznővel a Marie Claire számára.


A beszélgetés a megszokott mederben folyt egészen addig, amíg a férfi rá nem kérdezett a hamarosan 47 éves sztár állítólagos plasztikai műtétjeire.

Demi Moore ugyanis kategorikusan elzárkózott még a feltételezéstől is, és kerek-perec kijelentette, soha nem vetette alá magát egyetlen szépészeti beavatkozásnak sem.

Plasztika? Soha!

- Téves úton jár - még soha feküdtem kés alá. De természetesen nem ítélem el azokat, akik megtették.

Ha úgy gondolják, ez a helyes út, akkor csak rajta. Másrészről viszont nem igazán tartom üdvösnek, ha valaki műtéttel akarja fiatalon tartani magát [...].

Ám ha egyszer eljön az az idő, amikor sírhatnékom támad, valahányszor a tükörbe nézek, talán nem fogok tiltakozni.

De most még élvezem, hogy a koromhoz képest jól festek, és nem erőlködöm azon, hogy harmincnak nézzek ki - mondta.

Valószínűleg Gaignault-t csak jólneveltsége tartotta vissza attól, hogy szembekacagja a színésznőt, aki ennyire tagadja a nyilvánvalót.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

Mert még ha nem is hisszük el teljes egészében a hírt, hogy Moore több mint félmilliárd forintnyi összeget költött plasztikára, elég csak megnézni korábbi és mostani fotóit, amikből rengeteg fellelhető az interneten kutakodva.

Varázslat történt

A mellei például egész biztosan nem csupán attól lettek labdaszerűen kerekek az 1996-os Sztriptíz forgatására, mert Bruce Willis - akkor még ő volt a férje - naponta masszírozta őket. És hát ránctalan arcát nézve is erős a gyanú, nem a természet, sőt, még csak nem is a szerelem fiatalította harmadik férjéhez, a nála 16 évvel ifjabb Ashton Kutcherhez.

Ráadásul még plasztikai sebészének neve is ismert - egyes hírek szerint Brian Novack vette kezelésbe a sztárt, akiről azt tartják, olyan profi, hogy kezeltjein nem is látszik, a beavatkozások révén szépültek meg.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

De azért egy 47 évesen ránctalan, három gyermek után pedig feszes, kerek mellű nő esetén az ember mégiscsak gyanakodni kezd - főleg, ha az illetőt Demi Moore-nak hívják.

Ezt is szeretjük