Őt sem kell félteni! Demi Moore ezzel a 27 éves szívtipróval csalta meg a férjét
Demi Moore állítólag Ben Hollingsworth színésszel hűtlenkedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, amikor kipattant a titok, miszerint Ashton Kutcher házasságuk hatodik évfordulóján csalta meg feleségét, Demi Moore-t a 23 éves Sara Leallel.

A 48 éves amerikai színésznőt férje hűtlensége állítólag annyira megviselte, hogy bánatában csontsovánnyá fogyott, a beszámolók szerint csak cigarettán és energiaitalon él.

A szárnyai alá vette

Az In Touch magazin azonban most lerántotta a leplet Demi Moore-ról, akit a hírek szerint egyáltalán nem kell annyira félteni, ugyanis, ha igazak a hírek, férjéhez hasonlóan bizony ő sem a hűség mintaképe.

A bulvárlap tudni véli ugyanis, hogy Demi Moore összeszűrte a levet a nála 21 évvel fiatalabb Ben Hollingsworth nevű feltörekvő színésszel, akivel azt követően ismerkedett meg, hogy a férfi Kanadából Los Angelesbe költözött.

Az egyik bennfentes elmondása szerint Demi Moore azért vette szárnyai alá a 27 éves sztárjelöltet, hogy segítsen neki beindítani hollywoodi karrierjét, magával vitte különféle partikra, ahol befolyásos embereknek mutatta be.

A kocsi hátsó ülésén történt meg a dolog

- Még a férjének is bemutatta, és segített neki abban, hogy szerepet kapjon a rövid életű The Beautiful Life című sorozatban, amelynek egyik producere Ashton Kutcher volt - nyilatkozta az informátor.

Ben Hollingsworth jelen volt a sztárpár egyik házibuliján is, ahol füvet szívtak, majd Demi Moore úgy gondolta, hogy kocsijával hazaviszi a sármos szívtiprót.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Állítólag ekkor melegedtek össze először, méghozzá az autó hátsó ülésén, ám szeretői viszonyuknak végül Ben Hollingsworth vetett véget lelkiismereti okokból.

Ezt is szeretjük