Még mindig nem épült fel! Két éve küzd bulimiával a népszerű énekesnő
Demi Lovato 2010-ben vonult rehabilitációs intézetbe, de a visszatérés még várat magára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010-ben az egész világ megdöbbent, amikor kiderült, hogy Demi Lovato, a Disney Channel sztárja elvonóra ment. Az akkor 18 éves énekesnő félbeszakította turnéját, és régóta fennálló testi-lelki problémákra hivatkozva orvosi segítséget kért.

Azóta keveset hallani róla, aminek fő oka, hogy még mindig nem épült fel teljesen. A napokban a You magazinnak úgy fogalmazott, hogy nem tér vissza a nyilvános szerepléshez, amíg a magánéleti válsággal nem sikerül teljes mértékben megküzdenie.

2010 óta mélyponton

Rossz hír tehát a rajongóknak, hogy Demi Lovato egyelőre nem vállal filmes felkéréseket, és a közeljövőben még koncertet sem ad. Mielőtt visszatérne a munkájához, szeretne teljes mértékben a gyógyulásra összpontosítani.

A tinisztárt depresszióval és bulimiával kezelték egy rehabilitációs intézetben, ahová önszántából vonult be 2010 telén, szóvivője pedig kezdettől cáfolta, hogy alkohol- vagy drogproblémák állnak problémái hátterében.

Igaz, felröppentek olyan hírek, hogy idén januárban újra visszatért a malibui intézetbe drogfüggőség miatt, de ezt ő maga is cáfolta, állítása szerint összesen három hónapot töltött el szigorú orvosi felügyelet alatt, még 2010-ben.

Várat magára a visszatérés

Amint mondja, aggódik, hogy a problémák újra felszínre törnek, ha idejekorán visszatér karrierje építéséhez és stresszes életviteléhez, és még nem érzi magát elég magabiztosnak ahhoz, hogy újra színpadra álljon.

Az interjúban azt is elmondta, hogy énekesnői karrierje mellett a színészetnek szeretne élni.

Távlati céljai között pedig szerepel az is, hogy egyszer Grammy-díjat nyerjen zenei munkásságáért.

Ezt is szeretjük