Mindenki az 58 éves Demi Moore melltartóját bámulta: a legszexibb sztár volt a díjátadón

Demi Moore dögös oldalát mutatta meg a WSJ Magazine által szervezett Innovator Awards elnevezésű gálán.

demi-moore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

1981 volt az év, amikor Demi Moore debütálhatott a kamera előtt a Küzdelem a sikerért című film egy mellékszerepében. Az azóta eltelt, kereken negyven évben felküzdötte magát a csúcsra. A világ leghíresebb színésznői között tartjuk számon, aki ha megjelenik bármilyen nyilvános eseményen, a puszta jelenlétével is nagy feltűnést kelt.

A november 11-én 59. születésnapját ünneplő filmcsillag tegnap este is minden tekintetet magára vonzott a WSJ Magazine által szervezett Innovator Awards nevű díjátadón. Nem csak világsztár státusza miatt kattogtak körülötte sűrűn a vakuk, az elképesztően dögös szettjét minden szögből le akarták kapni a fotósok.

Az 58 éves Demi Moore szexi szettje

A New Yorkban megrendezett gálára egy sötétkék, Fendi márkájú nadrágkosztümben érkezett, amely alá csak melltartót húzott, így az összhatás igencsak szexire sikerült. A csábos szett nem sokat bízott a fantáziára. A díva dögösebbre vette a figurát, mint például Kim Kardashian vagy Emily Ratajkowski, akik szintén tiszteletüket tették az eseményen.

demi moore 1
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Nem véletlen, hogy a legnagyobb magabiztossággal bújik ennyire merész öltözékekbe, hiszen szenzációs formában van. Sokat tesz a fittsége megőrzése érdekében, nagyon odafigyel az étkezésre és arra is, hogy eleget mozogjon.

Korábban több interjúban is mesélt arról, hogy a múltban nehezen tudta megtartani a súlyát. Előfordult, hogy felszedett magára pár pluszkilót, de olyan szakasza is volt az életének, amikor a normálisnál kevesebb volt a súlya. 

demi moore 2
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Elárulta, egyik állapotot sem szerette igazán. Ám a súlyingadozás már jó ideje a múlté, évekkel ezelőtt megtalálta a módszert, hogyan tartsa azt a formát, amellyel a legjobban érzi magát a bőrében. Kerüli a zsíros ételeket, az étkezésének alapját a jófajta szénhidrátok alkotják, mint például a barna rizs vagy a teljes kiőrlésű kenyér. Emellett rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, valamint naponta megiszik minimum három liter vizet.

- Csak akkor eszem, amikor éhes vagyok, és mindig abbahagyom az evést, ha úgy érzem, jóllaktam. Mindig egészséges ételeket eszem, és nálam a nasi kizárva - ecsetelte a Koko.news interjújában. 

Demi Moore lánya fürdőruhában

Képes összeállításunkban megnézheted Rumer Willis fürdőruhás és bikinis fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük