Káprázatos estélyibe bújt Demi Moore - Színátmenetes kreációban bálozott
Ellopta a reflektorfényt a Harper's Bazaar kiállításán.

demi-moore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este egy különleges díszbemutatóval nyitotta meg kapuit a Harper’s Bazaar magazin kiállítása a párizsi divathét keretein belül. Megannyi híresség tiszteletét tette a megnyitón, de az est sztárja Demi Moore volt, aki színátmenetes estélyi ruhájával mindenkit levett a lábáról.

A tárlat február 28-ától július 14-ig lesz látható a Musée des Arts Décoratifs múzeumban, amely az 1867-ben alapított divatlapnak állít oltárt. Az odalátogatók megtekinthetik az ikonikusnak számító címlapokat, de egy-egy még soha nem látott fotót is közszemlére bocsátottak.

Pompás estélyiben ment a kiállításra Demi Moore

Az eseményre az 57 éves sztár rendkívül különleges külsővel érkezett. Egy rózsaszínből feketébe sötétedő ruhaköltemény mellett döntött, ami csodásan kiemelte mai napig tökéletes alakját. 

Disney-hercegnőként pózolt a fotósoknak, még a haja is egy mesefigurára, Aranyhajra emlékeztetett, ahogy azt extra hosszú fonatba fogta össze. Megjelenését egy hatalmas nyakékkel és egy áttetsző, hálós felsőrésszel tette még egyedibbé. 

A divat nagyágyúi is megjelentek, a Hadid testvérek a tőlük megszokott laza eleganciát képviselték, ahogy együtt pózoltak a színésznővel.

Elképesztő, hogy még mindig hogy ragyog a barna szépség, több évtizedet is letagadhat a korából. Egyébként többször szerepelt már a magazin címlapján, sőt az egyik tavalyi kiadásban még a ruháitól is megszabadult, meztelenül pózolt a lap borítóján.

Demi Moore lánya az Oscar afterpartiján

Rumer Willis irtó dögösen festett a Vanity Fair magazin eseményén, mélyen dekoltált ruhájával sokakat megbabonázott. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett az eseményen a többi női híresség.

Ezt is szeretjük