Az angol válogatott focistát molett barátnője miatt szapulták: jobbat érdemelne a kommentelők szerint

Az angol válogatott sztárját és barátnőjét durva bántások érték az interneten.

Declan Rice párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az angol válogatott játékosát, Declan Rice-t az interneten találták be a kegyetlen kommentelők, akik barátnője testalkatát kezdték el szidni. 

Declan Rice párja

A bántások tavaly decemberben kezdődtek, mikor az angol futballsztár olyan kommenteket kapott, hogy Laurennél jobbat érdemel, illetve hogy alacsonyak az elvárásai. A 25 éves Lauren Fryer nyolc éve van együtt a futballsztárral, de kénytelen volt eltávolítani minden posztot az Instagram-fiókjáról, miután kegyetlen, sértő kommentek sokasága ömlött rá és gyermeke édesapjára is.

GettyImages-2153250269
Fotó: Mike Egerton - PA Images / Getty Images Hungary

Laurennek még mindig megvan a több mint 64 ezer követője az Instagramon, azonban a sértések és támadások miatt minden képét törölte. Ugyan a közösségi oldalakon sokan az anyuka védelmére keltek, a sok negatív komment annyira mélyen érintette a fiatal párt, hogy lelki békéjük érdekében még jobban visszavonultak a nyilvánosság elől. 

Lauren Fryer az angol-dán meccs lelátóján kisfiával.
Lauren Fryer az angol-dán meccs lelátóján kisfiával.
Fotó: Getty Images Hungary

Lauren és Declan 17 éves korukban kezdtek randizni, és azóta is együtt vannak. Kapcsolatukat igyekeznek távol tartani a nyilvánosságtól, azonban természetes, hogy Lauren, amikor csak teheti, megnézi párját a pályán játszani. Kisfiuk, Jude 2022 augusztusában jött világra, azonban amennyire csak tehetik, őt is óvják az internet ítélkező tekintetétől. 

Lionel Messi megmutatta gyönyörű családját: 36 éves felesége bomba formában van

Lionel Messi és elbűvölő felesége, Antonela már gyermekkoruk óta ismerik egymást. Mára gyönyörű közös családdal büszkélkedhetnek.

Elolvasom

Cover-fotó: GettyImages

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük