3 gyerek után is szexi a strandoló Davina McCall

Bikinis fotók

A csinos műsorvezetőnő állítása szerint sosem fogyókúrázik, de alakját még a fiatalabbak is megirigyelhetik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Big Brother brit változatának − hihetetlen, hogy a szigetországbeliek már a kukkoló valóságshow kilencedik évadánál tartanak! − műsorvezetője, a csinos Davina McCall azt vallja, ő bizony sosem fogyókúrázik.


Ennek ellenére alakján egyáltalán nem látszanak az évek, a gyerkőcök, no meg az evészetek nyomai.

− Higgyék el, sosem diétázom! Már nem. Korábban próbáltam mindenfélét. Az Atkinstől rossz szagú volt a leheletem, fáradtnak és nyűgösnek éreztem magam.

Ráadásul amint abbahagytam a kúrát, megint hízni kezdtem. Egyszóval a fogyókúra nem nekem való − mesélte a Heat magazinnak.

Kaja után mozgás

Persze azért nem olyan egyszerű megőriznie karcsúságát − csakhogy a civilben háromgyerekes édesanya nem a diétázás, sokkal inkább a rendszeres testmozgás mellett tette le a voksát.

A 41 éves sztár ugyanis mindhárom terhessége során több mint húsz kiló többletet szedett magára, ám ezt mindig sikerült letornásznia.

Tapasztalatait és látványos átváltozását pedig igyekezett megosztani a hasonló cipőben járókkal a Davina: Super Body Workout című DVD-je segítségével.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Mindenesetre a ma már kétéves Chester, az ötéves Tilly és a hétéves Holly igazán büszkék lehetnek mamájukra − nem beszélve a három évvel fiatalabb férjről, Matthew Robertson műsorvezetőről. Hiszen McCall igazán dögösen néz ki még bikiniben is.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Egyébként a csinos anyukát − családja körében − nemrég St. Tropez strandján lehetett megcsodálni feltűnő, piros-fehér csíkos bikinijében. Szó, mi szó, láthatólag semmi oka nem lehet panaszra.

Ezt is szeretjük