3 gyerek után is szexi a strandoló Davina McCall

Bikinis fotók

A csinos műsorvezetőnő állítása szerint sosem fogyókúrázik, de alakját még a fiatalabbak is megirigyelhetik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Big Brother brit változatának − hihetetlen, hogy a szigetországbeliek már a kukkoló valóságshow kilencedik évadánál tartanak! − műsorvezetője, a csinos Davina McCall azt vallja, ő bizony sosem fogyókúrázik.


Ennek ellenére alakján egyáltalán nem látszanak az évek, a gyerkőcök, no meg az evészetek nyomai.

− Higgyék el, sosem diétázom! Már nem. Korábban próbáltam mindenfélét. Az Atkinstől rossz szagú volt a leheletem, fáradtnak és nyűgösnek éreztem magam.

Ráadásul amint abbahagytam a kúrát, megint hízni kezdtem. Egyszóval a fogyókúra nem nekem való − mesélte a Heat magazinnak.

Kaja után mozgás

Persze azért nem olyan egyszerű megőriznie karcsúságát − csakhogy a civilben háromgyerekes édesanya nem a diétázás, sokkal inkább a rendszeres testmozgás mellett tette le a voksát.

A 41 éves sztár ugyanis mindhárom terhessége során több mint húsz kiló többletet szedett magára, ám ezt mindig sikerült letornásznia.

Tapasztalatait és látványos átváltozását pedig igyekezett megosztani a hasonló cipőben járókkal a Davina: Super Body Workout című DVD-je segítségével.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Mindenesetre a ma már kétéves Chester, az ötéves Tilly és a hétéves Holly igazán büszkék lehetnek mamájukra − nem beszélve a három évvel fiatalabb férjről, Matthew Robertson műsorvezetőről. Hiszen McCall igazán dögösen néz ki még bikiniben is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egyébként a csinos anyukát − családja körében − nemrég St. Tropez strandján lehetett megcsodálni feltűnő, piros-fehér csíkos bikinijében. Szó, mi szó, láthatólag semmi oka nem lehet panaszra.

Ezt is szeretjük