Kórházba szállították a holtrészeg Hasselhoffot
Ájultra itta magát
A hatvanhoz közeledő sztár már sokadik alkalommal vedelt annyit, hogy mentőket kellett hívni hozzá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoffot súlyos alkoholmérgezéssel szállították kórházba szeptember 20-án, vasárnap este, adta hírül a TMZ. Az amerikai sztárblog értesülései szerint az 57 éves amerikai színészre 17 éves lánya, Hayley talált rá meglehetősen ittas állapotban.


A lány ezt követően azonnal felhívta édesanyját, Pamelát, akinek végül egyik barátja hívta ki a mentőket Hasselhoff encinói otthonába. A kórházból még vasárnap éjszaka hazaengedték a Baywatch egykori sztárját.

Szóvivője nem kommentálta azonnal a TMZ beszámolóját, nem sokkal később azonban David Hasselhoff megszólalt az aggasztó és kínos eset kapcsán.

Állítása szerint nem ivott

A régóta alkoholizmussal küszködő színész saját bevallása szerint egyetlen korty alkoholt sem fogyasztott az említett napon, rosszullétét pedig az okozta, hogy két gyógyszer sajnálatos módon keveredett szervezetében.

A népszerű sztár elmondása szerint az Antivert nevezetű gyógyszert fülgyulladására, az Antabuse-t pedig alkoholfüggőségére szedte. Ezek együttesen okozták delíriumos állapotát.

Már történt vele hasonló eset

Hirtelen lett rosszul, így már nem volt képes eljutni háziorvosához, ezért kellett mentőt hívni. Hasselhoff történetét sokan kétkedve fogadták, hiszen május elején a mostanihoz kísértetiesen hasonló módon járt pórul, köszönhetően a mértéktelen vedelésnek.

Hoff talán eddigi legsúlyosabb részeg botrányára 2007 májusában került sor. Akkor Taylor Ann nevű lánya amatőr videofelvételt készített róla, amint holtrészegen, a földön félmeztelenül fetrengve próbál elmajszolni egy méretes sajtburgert, kevés sikerrel. A felvétel kiszivárgása után a sztár a következőket nyilatkozta:

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Szerencsétlenségemre rövid időre visszaestem, ez azonban a gyógyulási folyamat része. Gyógyulófélben lévő alkoholista vagyok.

Ezt is szeretjük