Már 35 millióan hallották énekelni, de senki nem tudja, hogyan néz ki - Fotókon Sam Martin
David Guetta új albumán két dalt is énekel, de ki ő?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sam Martin most már a második David Guetta-dalhoz adja a hangját - az első slágert, a Lovers on the Sun címűt két hónap alatt több mint 27 millióan hallgatták meg a Youtube-on.

David Guetta
Sam Martin

A legfrissebb szerzeményt, a Dangeroust pedig a videó október 7-i kikerülése óta már több mint nyolcmillióan nézték meg.

Nemcsak énekel, zenét is ír

A titokzatos énekes hangját tehát ismeri már a fél világ, de kicsoda Sam Martin? Nem volt olyan könnyű utánajárni ennek, hiszen ezen a néven több énekes is létezik.

Akiről azonban most szó van, egy 1983-as születésű amerikai énekes-zeneszerző, aki korábban olyan együtteseknek szerzett már zenét, mint a Maroon 5 - új albumukon is közreműködik majd - vagy a One Direction.

Ám a kopasz fiatalember maga is énekel. Korábban lírai hangnemben próbálkozott - ennek eredménye a 2010-es This One Has Flown című dal. Később testvérével, Connorral és még két társukkal megalapították a Con Bro Chill nevű formációt, melynek egyetlen célja, hogy jó hangulatot teremtsen, mindenféle komolykodás nélkül.

A tagok ennek fényében a diszkókorszakot idéző csillogó ruhákban és neonszínű kiegészítőkben lépnek színpadra, dalaik pedig szintén az életörömről, bulizásról, határtalan jókedvről szólnak.

Több stílusban is tehetséges

David Guetta dalaiban Sam Martin egészen másfajta hangnemet üt meg, sokkal drámaibban szól a hangja, és képes különleges atmoszférát teremteni vele.

A Con Bro Chill csapat tagjaként - a sorban a harmadik

A két, fentebb említett sláger egyébként a francia sztár DJ-producer Listen című, sorrendben hatodik albumán jelenik majd meg, a tervek szerint november 21-én.

David Guetta már előzetesen azt nyilatkozta, hogy ezen a lemezen olyan zenék lesznek, amiket korábban még nem hallott tőle a közönség - egyelőre úgy tűnik, tényleg sikerült eddig ismeretlen oldalát megvillantania.

Hallgasd meg David Guettával közös dalát!

Ezt is szeretjük