Fát lehetne hasogatni David Duchovny kőkemény hasizmán
A szexfüggőségéből kigyógyult sztár a jelek szerint a női ágyak helyett most az edzőteremben tölti ideje jó részét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Túl a negyedik ikszen, különösen néhány év boldog házassággal a hátuk mögött a férfiak többsége általában csinos kis pocakot ereszt.

Persze a sztárok, akár akarják, akár nem, kénytelenek formában maradni, máskülönben kilóik szaporodásával párhuzamosan egyre kevesebb szerepre számíthatnak az álomgyárban.

Remek formában van

Így aztán kénytelenek rendszeresen edzőteremben izzasztani magukat, mint például David Duchovny, aki mostanság az AXN műsorán is látható Kaliforgia nőfaló Hankjének szerepében brillírozik.

Az X-akták egykori sztárjáról nehezen hinné az ember, hogy augusztusban már betölti az 50. életévét, olyan jól karbantartja a testét, hogy bármely harmincas cserélne vele, különös tekintettel kőkemény hasizmaira.

Erről bárki meggyőződhet, aki rápillant legfrissebb fotóira, melyek Duchovnyról és családjáról készültek a minap Malibuban. A színész láthatólag remekül érezte magát, miközben megmártózott az óceán hűs hullámaiban, és azért huncutul a lesifotósoknak is hagyott annyi időt, hogy nyugodtan kattogtassák masináikat.

Újra együtt a család

Felesége ezúttal nem tartott vele, inkább a parton vigyázott gyerkőceikre, a 11 éves Madelaine-re, valamint nyolcéves öccsére, Kydre. Néhány éve egyébként úgy tűnt, a színész házassága Tea Leonival zátonyra futott: kiderült ugyanis, hogy csakúgy, mint az általa alakított Hank, Duchovny is szexfüggőségben szenved.

Végül bevonult a rehabra, ahol sikeresen kigyógyították, azóta pedig mindent megtesz, hogy párjával újra a rendes kerékvágásba tereljék kapcsolatukat. Ami a jelek szerint remekül megy nekik, így valószínűleg megérik 13. házassági évfordulójukat, amit május 7-én ünnepelnek.
Ezt is szeretjük