Az apja lehetne! 29 évvel fiatalabb kedvesével akar összeházasodni David Copperfield
David Copperfield elveszi barátnőjét, Chloe Gosselint.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez bizony nem illúzió: David Copperfield közel a 60-hoz végre oltár elé állítja a gyönyörű modellt és gyermeke anyját, Chloe Gosselint.

A világ leghíresebb illuzionistája a Hello! magazinnak árulta el, hogy hat év után végül mégis elszánta magát a házasságra.

Van egy közös gyermekük

Az 57 éves bűvésznek és 28 éves kedvesének van egy közös lánya, Sky, aki 2010-ben látta meg a napvilágot. Copperfield ismerősei szerint kész csoda, hogy a bűvész elszánta magát a nősülésre, valamint az is, hogy hat évig kibírták egymás mellett.

Állítólag ugyanis Copperfield elviselhetetlen természetű, bár ezt menyasszonya azzal magyarázza, hogy közel 30 évet töltött a profizmus csúcsán, és a sikeres embereket rettentően megutálják és irigyelni kezdik a többiek.

Azt is bizonyítéknak gondolja a modell, hogy Copperfield szintén hat évig volt Claudia Schiffer párja, így nem lehet szerinte annyira rossz ember.

A bűvész jellemét azért az talán árnyalja kissé, hogy eddig három gyermeke született, ám mindegyiket eltitkolta, és sokáig nem vállalta fel. Claudia Schiffer után ugyanis együtt élt a modell Marie Petlickovával, aki két gyermeket is szült neki. A mai napig csak Sky-t emlegeti utódjaként interjúiban.

Lesz esküvő, vagy sem?

- Marie sokáig reménykedett benne, hogy David elveszi, és együtt nevelik a gyerekeket, ám ő inkább lelépett Chloéval. Marie máig nem heverte ezt ki. David ugyan támogatja őket anyagilag, de ritkán látogatja a gyerekeket, akik szintén nagyon nehezen viselik a mellőzöttséget - mondta egy bennfentes a Hello! magazinnak.

David Copperfield lánya, Sky születését is csak másfél év után vallotta be, addig úgymond rejtegette gyermekét a Bahamákon. Azt egyelőre nem tudni, hogy Chloe Gosselinnel mikor tartják meg a lagzit, a rosszmájúak szerint ez csak egy mézesmadzag volt, eddig ugyanis mindenkit megcsalt és elhagyott az előadóművész.

Ezt is szeretjük