Kolléganőjével csalta meg feleségét az RTL Klub sztárja
Több bejelentést is tett az RTL Klubon futó sorozat, a Dr. Csont sztárja, David Boreanaz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Boreanaz nem aprózta el, egyszerre több bejelentéssel is borzolta a Dr. Csont rajongóinak idegeit.

A színész ugyanis bejelentette, hogy filmbeli karaktere és a kissé merev doktornő összeházasodik az október 21-én bemutatásra kerülő részben, azonban nem lesznek sokáig boldogok együtt, ugyanis az évad végén ő kiszáll a produkcióból.

Kiszáll a sorozatból?

Mint mondta, kilenc évad alatt belefáradt a szerepbe, és nem is hiszi, hogy túl nagy fejlődést lehetne elérni a karakterrel, annak pedig nem látja értelmét, hogy a végtelenségig elhúzzák a sorozatot.

A producerek azonban egyelőre nem kaptak a szívükhöz, Boreanaz ugyanis jószerével minden évadban bejelentette már, hogy az lesz az utolsó, végül mégis mindig sikerült meggyőzni.

A 44 éves színész emellett házasságáról is vallott interjújában, melyben őszintén megvallotta, többször megcsalta a feleségét. Mint mondta, sohasem volt a hűség mintaszobra, és sajnos a házassága 12 éve alatt sem csak a feleségét ölelgette. A színész csak három viszonyt ismert be azonban nyilvánosan, bár tény, először tagadni igyekezett mindet.

Első afférja egy televíziós tudósítóval volt, akinek az ágyában már számos híresség megfordult. Boreanaz először azt nyilatkozta, még csak nem is ismeri a hölgyet, ám amikor az írásos bizonyítékokat tudott bemutatni, már nem visszakozhatott.

- Egy olyan szent területen, mint a házasság, néha ismeretlen okokból előbújik belőlünk valami rombolni vágyás. Amolyan démonok, amelyek legyőznek. Feladjam? Nem, én egy harcos vagyok. Egy szerető, odaadó férj. Ez vagyok valójában - mondta akkor.

Többször megcsalta feleségét

Felesége pedig megbocsátott, pedig a botrány a legrosszabbkor pattant ki, ugyanis éppen második gyermekükkel volt várandós. Itt azonban nem állt meg a lavina, sorra bukkantak fel nők, akik állították: a színész szeretői voltak.

Kristina Hagan, egy feltörekvő színésznő sms-ekkel tudta bizonyítani igazát, még perre is mentek, ugyanis Boreanaz ezt már nem akarta bevallani a feleségének. Furcsa módon a tárgyalás elkezdődése után nem sokkal peren kívül megegyeztek a felek, jól értesültek azt mondták, azért tört meg a színész, mert Hagan számos más szeretőjét is beidéztette volna.

A Dr. Csont jóképű Seeley Booth ügynöke most azt nyilatkozta, házassága erősebb, mint valaha, lesi felesége minden kívánságát a megcsalások kiderülése óta.

Ezt is szeretjük