David Guetta 30 éves párja volt a legszexibb a zenei díjátadón: merész dekoltázsát mindenki megcsodálta
David Guetta párjával, Jessica Ledonnal érkezett a 2022-es Brit Awardsra.

david-guetta-és-párja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este 42. alkalommal rendezték meg a Brit Awardsot a londoni O2 Arénában, a vörös szőnyegen a jelöltek közül többen is képviseltették magukat, köztük volt David Guetta is, akit több kategóriában jelöltek, emellett díjat is adott át az est folyamán.

A népszerű francia DJ és producer nem egyedül érkezett, kedvese, Jessica Ledon is elkísérte a gálára. A színésznőként és producerként tevékenykedő harmincéves nő vonzotta magára a tekinteteket.

David Guetta és párja a 2022-es Brit Awardson

Jessica úgy döntött, hogy a szexi oldalát mutatja meg az eseményen, sikerült elérnie a célját, ugyanis ruhája a kebleit hangsúlyozta. 

GettyImages-1238298973
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Arra viszont ügyelt, hogy hosszú legyen a szoknyarésze, ami nem véletlen. Nem ajánlják a divatguruk, hogy az ember egyszerre hangsúlyozza a melleit és a lábait.

Guettát több kategóriában jelölték: Joel Corryval és RAYE-val készítette el tavaly a Bed című számot, illetve Becky Hill-lel működött közre a Remember című slágeren, mindkettő a legjobb brit dalnak járó díjra volt esélyes. A legjobb nemzetközi dal kategóriában is versenyben volt a Heartbreak Anthem című száma, amit a Galantis svéd DJ-duóval és a Little Mix lánycsapattal készített el. Végül egyik kategóriában sem ő nyert. A legjobb tánczeneműfaj kategóriában ő adta át a díjat Becky Hillnek.

GettyImages-1369404251
Fotó: JMEnternational / Getty Images Hungary

Az 54 éves zenész 2014-ben vált el gyermekei édesanyjától, Cathytől, egy évvel később szeretett bele a nála 24 évvel fiatalabb Jessicába. Féltik a magánéletüket, így nem tudni sok mindent arról, hogyan szerettek egymásba. Közös ismerőseiken keresztül ismerték meg egymást.

Ledon olykor szívesen posztol kettejükről Instagram-oldalára, a képeiken látszik, hogy nagy a harmónia közöttük.

Adele a 2022-es Brit Awardson

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Adele a 2022-es Brit Awardson.

Ezt is szeretjük