David Bowie özvegye meghatóan nyilatkozott a szerelmükről: egy vakrandin szerettek egymásba
Iman elmesélte, hogyan szerettek egymásba David Bowie-val.

david-bowie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Bowie volt a világ egyik legtehetségesebb zenésze, dalait a mai napig szívesen hallgatják a rajongói, olyan slágereket alkotott, mint a Space Oddity, a Heroes, a Life on Mars?, de a Queen zenekarral közös Under Pressure című száma is sokak nagy kedvence. Karrierje során 19 alkalommal jelölték Grammy-díjra, ebből ötször nyerte el az elismerést.

Nemcsak a karrierjében, hanem a szerelem terén is kiteljesült, bár első házassága Angela Bowie-val tíz év után véget ért 1980-ban, 1990-ben megismerkedett a gyönyörű Imannal, aki a '70-es és '80-as évek szupermodellje volt. 1992-ben keltek egybe, a nő férje haláláig kitartott mellette, 2016-ban sajnos Bowie örökre lehunyta a szemeit, rákos volt.

David Bowie özvegye így nyilatkozott a szerelmükről

Iman csak ritkán nyilatkozik elhunyt férjéről, Naomi Campbell YouTube-műsorában viszont kivételt tett, a No filter with Naomi április 27-ei adásában mesélt különleges kapcsolatukról.

GettyImages-116100874
Fotó: Time Life Pictures / Getty Images Hungary

- Mielőtt találkoztunk, pont akkor költöztem Los Angelesbe, szükségem volt a levegőváltásra. El akartam szakadni a modellvilágtól, ami egyébként nagyon jövedelmező, az ember könnyen be és ki tud belőle lépni. Szerettem volna elvonulni, és átgondolni, mit kezdjek tovább a karrieremmel, mi legyen a következő lépés - mesélte Naomi Campbellnek.

Nem telt bele sok időbe, és megismerte Bowie-t.

- Vakrandi volt, lényegében összehoztak bennünket. Találkoztam egy fodrászmesterrel egy fotós vacsoráján, és meginvitált a szülinapi bulijára. Végül csak négyen voltunk az étteremben egy asztalnál, a fodrász és a pasija, illetve én és David - folytatta.

Mint kiderült, Bowie fodrászával sodorta össze az élet, ezt viszont akkor még nem tudta. Úgy érzi, a szerelmüket a csillagokban írták meg. A zenész számára hamar kiderült, hogy egy napon feleségül veszi az egzotikus szépségű Imant.

GettyImages-109989798
Fotó: Lawrence Lucier / Getty Images Hungary

- Sokan kérdezik az embertől, hogy hisz-e a végzetben? Én igen. Ez biztosan nem történt volna meg.

A szívem mélyén úgy érzem, ez egy előre elrendeltetett találkozás volt.

A sztárpár 1992-ben kötötte össze az életét, egy kislányuk született, Alexandria, becenevén Lexi 2000 augusztusában látta meg a napvilágot. New Yorkban éltek, Iman korábban elmesélte, átlagos, hétköznapi páros voltak. A mai napig szeretettel gondol rá, azt vallja, Bowie élete szerelme, és eszébe sem jutna újraházasodni.

Freddie Mercury élete szerelme

Képes összeállításunkban megnézheted Freddie Mercury imádott Maryjét, akivel a '70-es években alkottak egy párt.

Ezt is szeretjük