Fotók! Borzalmasan elcsúfult a plasztikáktól a szép színésznő
Daryl Hannah régen bombázó volt, ám mostanra sikerült durván szétszabatnia arcát, amit nem ismer el.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Köztudott, hogy Hollywoodban nagyon sok színésznő fekszik kés alá, hogy műtéti úton fiatalodjon vagy szépüljön meg, ám ezt csak kevesen merik beismerni. Mintha szégyellniük, titkolniuk kellene azt, amiről mindenki tud, és aminek az esetek többségében látható jelei vannak.

A képmutatás azonban nem ismer határokat, és ez alól Daryl Hannah sem kivétel. A 49 éves amerikai színésznő ugyanis az elmúlt két évtized során nyilvánvalóan durván szétszabatta az arcát, ezt azonban a világért sem vallaná be.

Gyávának tartja magát a plasztikáztatáshoz

Hannah a napokban adott egy interjút a Daily Mailnek, amiben többek között kifejtette, túl gyávának tartja magát ahhoz, hogy nem életmentő műtét miatt feküdjön kés alá, akik pedig megtették ezt, azok szerinte úgy néznek ki, mint a Muppet-bábok.

Az persze már más kérdés, hogy ezt ki hiszi el neki, amikor a róla készült régebbi és új fotók önmagukért beszélnek. Daryl Hannah a nyolcvanas-kilencvenes években igazi bombázó volt, akit mostanra megdöbbentően elcsúfítottak a gátlástalan sebészek.

Sikerek és hullámvölgyek

A szőke színésznő karrierje meglehetősen rapszodikusan alakult: Brian De Palmától kapta első szerepét az 1978-as Őrjöngésben, majd olyan filmekkel betonozta be hírnevét, mint A szárnyas fejvadász, a Csobbanás vagy a Tőzsdecápák.

A kilencvenes években azonban egyre kevesebb szerepet kapott, majd 2003-ban Quentin Tarantino húzta ki a süllyesztőből, amikor Kill Bill című filmjében neki adta a félszemű Elle Driver szerepét.

Daryl Hannah vérfagyasztóan játszotta el a kegyetlen fejvadász szerepét, ám napjainkig ez volt az utolsó értékelhető alakítása.

Ezt is szeretjük