Daryl Hannah közel az 50-hez is bátran meztelenkedik
Daryl Hannah legújabb filmjében szemrebbenés nélkül dobta le ruháit. Idén ötvenedik születésnapját ünnepli.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárhölgyek az esetek többségében bizonyos kor felett nem szívesen vállalnak filmjeikben meztelenkedős jeleneteket. Ez érthető is, de persze azért akadnak kivételek, a közelmúltban például Daryl Hannah dobta le ruháit legújabb filmje forgatásán.

Daryl Hannah és Tom Conti az A Closed Book című filmben

A 49 éves amerikai színésznő az A Closed Book című thriller női főszereplőjét, Jane Rydert alakítja, aki egy szörnyű balesetben megvakult író mellé szegődik, és segít megírni neki önéletrajzi könyvét.

Nem volt szégyenlős

A világhírű chilei rendező, Raoul Ruiz sötét hangulatú filmjében van egy jelenet, amelyben a szőke színésznő anyaszült meztelenül áll meg a Tom Conti által játszott író előtt, aki a fürdőkádban ül éppen, az operatőr pedig hátulról veszi Hannah ruhátlan testét.

Darylnek közel az ötvenhez bizony semmi aggodalomra nincs oka, hiszen alakját joggal irigyelhetik meg nála tíz-húsz évvel fiatalabb kolléganői is. Az persze már más kérdés, hogy vajon mi van az arcával, a legutóbbi képeken ugyanis borzalmasan nézett ki a plasztikák miatt.

A Csobbanásban láthattuk már meztelenül

A meztelenkedés amúgy sem áll távol a világhírű színésznőtől, aki első kisebb szerepét Brian De Palmától kapta az 1978-as Őrjöngés című filmben. Daryl Hannah ugyanis a Csobbanás című romantikus mozinak köszönhetően lett világsztár - ebben volt egy emlékezetes pucér jelenet, amikor a bombázó meztelenül sétált végig a tengerparton.

Hannah a nyolcvanas években egy másik kasszasiker főszerepét is megkapta Steve Martin oldalán, ez pedig az 1987-es Roxanne volt. Ám a kilencvenes években már nem tudta megismételni korábbi sikereit.

Az ezredfordulót követően Quentin Tarantino bízta rá a félszemű Elle Driver karakterét Kill Bill című bosszúfilmjében, alakítását pedig sokan igazi visszatérésként ünnepelték. Ám hiába az emlékezetes szerep, Daryl Hannah-t azóta sem láthattuk komolyabb alkotásban.

Ezt is szeretjük