Végül legyőzte a rák az 58 éves színészt! Utolsó filmjét már nem tudta befejezni
Danny Murphy egy dokumentumfilmet forgatott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2014. augusztus 8-án, Floridában elhunyt Danny Murphy színész, erősítette meg szombaton az ügynöke. Az 58 éves sztár régóta rákkal küzdött, ami végül legyőzte a szervezetét.

Bár az 1955-ös születésű Danny Murphy csak epizódszerepeket kapott élete során, különleges színésznek számított, mivel nem csak eljátszotta a kerekesszékes szerepeket - ő valóban mozgáskorlátozott volt. 19 éves korában egy autóbalesetet követően deréktól lefelé lebénult, így került kerekesszékbe.

Színészi karrierjét 1996-ban kezdte a Tökös tekés című vígjátékban, majd később olyan ismert filmekben bukkant fel, mint a Keresd a nőt!, az Én, meg én, meg az Irén, A nagyon nagy ő vagy a 2011-es Elhajlási engedély. Jelenleg éppen olyan dokumentumfilmet forgatott - My Next Breath címmel -, amiben hozzá hasonló sorsú színészek mesélnek az életükről. A film a tervek szerint 2015-re készül el.

Danny Murphy egy saját színitársulatot is létrehozott Blue Zone Productions névvel, mely célul tűzte ki, hogy a mozgáskorlátozott színészek több szerephez jussanak Hollywoodban.

Forgatás közben elhunyt sztárok

Nézd meg a galériában, kik azok, akik nem tudták befejezni a filmjüket!

Ezt is szeretjük