Reggel 8-kor részegen adott interjút Danny DeVito
Danny DeVito nem nagyon zavartatta magát, és megállás nélkül vedelte a hideg dobozos sört a kamerák előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Danny DeVito szerda reggel adott egy exkluzív interjút Philedalphiában legújabb sorozatának, az It’s Always Sunny-nak a forgatása kapcsán.


Ebben még semmi különös sincs, ám tegyük hozzá, hogy a 64 éves amerikai színész már meglehetősen részegen nyilatkozott – pedig még alig múlt reggel 8 óra!

Azt mondta, nem is igazi sört nyakal

A népszerű sztár a videó tanúsága szerint nem nagyon zavartatta magát, és a felvétel közben is megállás nélkül vedelte a kezében szorongatott hideg dobozos sört.

Sőt még viccesen azt is megjegyezte a riporternek, hogy ez nem is igazi sör!

Egyszer már megártott a sok Limoncello

Nem ez volt az első alkalom, hogy Danny DeVito ittasan állt a kamerák elé. 2006 novemberében ugyanis szintén a reggeli órákban alaposan elázva jelent meg a The View című tévéműsor stúdiójában.

A helyszínen nem rejtette véka alá, hogy az előző éjszakát végigpiálta George Clooney-val és emiatt még nem sikerült teljes mértékben kijózanodnia, annyira megártott neki a sok Limoncello!

Hollywoodban számos híresség küzd súlyos alkoholizmussal. David Hasselhoffról néhány éve például saját lánya készített egy sokkoló házivideót, miközben a Knight Rider sztárja a földön fetrengve próbált elmajszolni egy hamburgert.

Hasselhoff pedig a mai napig nem tudta abbahagyni a poharazást, néhány hete ugyanis hetedik alkalommal szállították eszméletlen állapotban kórházba majdnem halálos alkoholmérgezéssel.

Ezt is szeretjük