Pucéran parádézott a részeg Danny DeVito
A népszerű humorista anyaszült meztelenül lepte meg kollégáit, egyikük még a szöveget is elfelejtette a váratlan látványtól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Danny DeVito ezúttal sem hazudtolta meg önmagát - a mókagyáros felejthetetlen magánprodukcióval lepte meg kollégáit az It's Always Sunny in Philadelphia című sorozat egyik epizódjában.


A bevállalós jelenetben a 64 éves amerikai színészt egy bőrkanapé szülte meg meztelenül!

Az aprócska termetű sztárt nem igazán zavarta, hogy testét nem fedi ruha, sőt örömmel parádézott!

Kaitlin Olson olyannyira elképedt a meztelen Danny DeVito láttán, hogy még a szövegét is elfelejtette, a humorista pedig alig kapott levegőt, úgy izzadt az ülőalkalmatosság belsejében.

Szeret iszogatni

DeVito a jelek szerint hatvan felett sem veszítette el humorát, bár elképzelhető, hogy alaposan felöntött a garatra a felvétel előtt.

Néhány hete mi is beszámoltunk róla, hogy a sztár már reggel holtrészegen adott interjút az egyik tévécsatornának, és a kamerák kereszttüzében mindenki szeme láttára nyakalta a dobozos sört!

Ehhez hasonló bevállalós jelenetet legutóbb a Borat című vígjátékban láthattunk, amiben Sacha Baron Cohen szintén teljesen pucéran rohangált egy szállodában.

Ennek tükrében DeVito és Cohen biztosan jól kijönnének egymással, hiszen az ilyesmihez kell egyfajta elvetemültség, amivel mindkettejük rendelkeznek.

Habár Danny DeVitót elsősorban vígjátékok hőseként zárták szívükbe a mozirajongók, tehetségét drámai szerepekben is bizonyította.

Emlékezeteset alakított a Reneszánsz emberben, Az esőcsinálóban és a Szigorúan bizalmasban, ám érdekes módon Oscarra nem színészként, hanem producerként jelölték 2001-ben az Erin Brockovich-ért.

Ezt is szeretjük