Bombázóvá érett Danielle Harris, Az utolsó cserkész durcás tinilánya
Danielle Harris 20 évvel ezelőtt, 13 évesen játszotta el Bruce Willis lányát Az utolsó cserkész című akciófilmben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Bruce Willis klasszikusa, az 1991-es Az utolsó cserkész bővelkedik az emlékezetes jelenetekben, az egyik közülük kétségtelenül filmbéli kislányához fűződik.

A durcás tini ugyanis rendesen kiborítja papáját, amikor télapó helyett véraput rajzol neki. Persze aztán a végére, ahogy az lenni szokott, rendeződik az apa-gyerek viszony, nem utolsósorban a lányka találékonyságának köszönhetően, aki plüssállatkájába rejtett pisztollyal húzza ki Willis karakterét a csávából.

Kész nő lett

Ki hinné, hogy már majdnem húsz éve készült az akciófilm - egészen pontosan 1991-ben, amikor is a kislányt alakító Danielle Harris sem volt több 14-nél. Azóta azonban a színésznő bombázó 33 évessé cseperedett, és napjainkban már leginkább Rob Zombie Halloween-feldolgozásaiból ismerős a nézőknek.

Az 1977-es születésű sztár már tízévesen felbukkant néhány sorozatban, a nyolcvanas évek végén pedig a Halloween 4 és 5-ben sikítozott jó nagyokat - bizarr módon mindkét rész készítésekor a stábbal ünnepelte 11., illetve 12. születésnapját.

Igazi sikolykirálynő

Az utolsó cserkész előtt a nagyközönség a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! vígjátékban is láthatta, utána pedig olyan mozikban szerepelt, mint a Szabadítsátok ki Willyt! és a Stallone-féle Alagút a halálba.

Ahogy azonban felnőtté érett, ismét visszatért a horrorfilmekhez.

A már említett Halloween-mozikon kívül legutóbb a Robert Englund - a felejthetetlen Freddy Krüger megformálója - főszereplésével készült Fear Clinic sorozatban bukkant fel.
Ezt is szeretjük