Íme Daniel Radcliffe luxuslakása kívülről-belülről
A Harry Potter sztárja több mint egymilliárd forintnak megfelelő összeget költött legújabb lakására.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Daniel Radcliffe a közelmúltban vásárolt magának egy új luxuslakást Manhattanben, a West 12th Streeten. A hírek szerint a Harry Potter húszéves sztárja nem sajnálta a pénzt, az ingatlanért ugyanis több mint öt és fél millió dollárt, vagyis több mint egymilliárd forintnak megfelelő összeget fizetett.


Ezért a zsák pénzért cserébe viszont közel 300 négyzetméteren pihenheti ki a forgatások fáradalmait, négy fürdőszobában tisztálkodhat, valamint öt hálószoba közül válogathat, hogy melyikben szeretné eltölteni az éjszakát.

A Daily Telegraph értesülései szerint az épületet eredetileg egy tengerészkapitány építtette egyik lányának 1847-ben.

Ez már a negyedik ingatlanja

Az újság értesülései szerint a történelmi múlttal rendelkező épület már a harmadik ingatlan, amit Radcliffe New York városában vásárolt az elmúlt két évben.

A fiatal sztár ugyanis már rendelkezik egy-egy nagyértékű lakással a Sohóban és a Hudson folyó partján, londoni otthonáról nem is beszélve.

A Harry Potter-széria más sztárjai is ingatlanba fektetik busás bevételüket. Rupert Grint például állítólag három lakás tulajdonosa, míg Emma Watson a közelmúltban vett egy londoni lakást több mint 800 millió forintnak megfelelő összegért.

Ezenkívül a legfrissebb pletykák szerint Watson egy síházat is vásárolt Franciaországban.

A Harry Potter-filmek után Daniel Radcliffe nagy kihívás elé néz, ugyanis már elkezdődtek a The Journey Is the Destination című életrajzi film munkálatai - ő kelti életre Dan Eldon fotóriportert, akit 23 éves korában gyilkoltak meg Szomáliában.A New York Times 2007-es cikke szerint Eldon édesanyja Heath Ledger, Ryan Phillippe és Joaquin Phoenix helyett azért választotta ki a szerepre Radcliffe-t, mert nagyon hasonlít a fiára. A filmet a tervek szerint 2011-ben mutatják majd be a mozik.
Ezt is szeretjük