Fotó! Drogozás közben kapták le Daniel Radcliffe-et
Állítólag füvezés közben készítettek Daniel Radcliffe-ről egy kompromittáló fotót mobiltelefonnal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ellentmondásos fotót közölt a múlt héten a Daily Mirror Daniel Radcliffe-ről, aki a képen az újság állítása szerint éppen egy füves cigit szív nagy bőszen. A felvételt egy londoni buliban készítették mobiltelefonnal, és érthető módon sokakat felháborított, habár a Harry Potter-sorozat sztárja szóvivőjén keresztül természetesen tagadta a vádakat.

Balra Radcliffe egy sodort cigivel, jobbra az állítólagos füves változattal

- Daniel mindössze egy sodort cigarettát szív a képen, amire alkalmanként sor kerül, de semmi többről nincs szó. Kategorikusan elutasítjuk a Daily Mirror azon állításait, miszerint Radcliffe drogozna, és minden szükséges lépést megteszünk vádaskodás kapcsán – jelentette be a sztár képviselője.

Nem akarta, hogy felismerjék

Ennek ellenére a buliról egészen más beszámolókat közölt a nagy népszerűségnek örvendő újság. A partit a húszéves színész egyik barátja, Laura O’Toole rendezte egy camdeni luxuslakásban, az egyik résztvevő szerint pedig Radcliffe meglehetősen ki volt ütve, és egyáltalán nem akarta, hogy felismerjék.

A 26 éves Wadia Tazi saját elmondása szerint hajnali egy körül érkezett a helyszínre, de már csak nyolc vendég tartózkodott a lakásban.

Radcliffe nagyon barátságosnak bizonyult, mesélt egy kicsit az édesapjáról, aztán elővett egy hatalmas füves cigarettát, majd meggyújtotta.

Más drogok is a terítéken voltak

Hozzátette még, hogy idővel más kábítószerek is előkerültek, de abban már nem biztos, hogy Radcliffe fogyasztott-e belőlük, illetve, hogy nyilvánosság előtt tette-e. A sztár szülei nem kommentálták az esetet, a Scotland Yard pedig nem indított nyomozást az ügy kapcsán.

Elképzelhető, hogy csak be akarták sározni a népszerű színészt, de az is benne van pakliban, hogy bizony néha ő is szeret betépni és lazítani.

Ám ha utóbbi eset áll fent, legközelebb minden bizonnyal sokkal óvatosabb lesz.

Ezt is szeretjük