Megdöbbentően megváltozott a sármos Matt Damon
Ki gondolta volna, hogy a tavaly még a legszexibb férfinak választott sztár ennyire le tud zülleni?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

No, szerencsére nem kell megijedni: Matt Damon még mindig az a dögös pasi, amilyennek az Ocean’s filmekben vagy a Bourne-trilógiában megismertük, pusztán legújabb szerepe kedvéért változtatott külsején.

A The Informant, vagyis az Informátor című mozi, melyet Stephen Soderbergh rendez, igaz történetet dolgoz fel.

Az eredeti, leleplező regény Kurt Eichenwald újságíró tollából született, és 2000 óta lehet megvásárolni a boltokban – egyelőre magyar kiadásról nincs tudomásunk.

Igazi bűn és műbajusz

A sztár az Illinois államban készülő thriller címszereplőjét alakítja: Mark Whitacre a ’90-es évek elején egy biotermékeket gyártó vállalat alelnöke volt, amikor tudomására jutott, hogy cége összejátszott a rivális termékgyártókkal az árak meghatározásában.

Whitacre egyedülálló módon majd’ három évig szivárogtatta a bizalmas adatokat az FBI-nak, ahol több száz órányi videó- és hanganyag gyűlt össze az árkartell-ügyben bizonyítékként.

Lelkes munkájával tulajdonképpen saját maga alatt is vágta a fát - a végén már depresszióval és üldözési mániával küzdő besúgót szintén bűnösnek találták csalás vétkében. Film ide vagy oda, a rajongókat bizonyára sokkolja majd az egyébként mindig jóvágású színész drasztikus megváltozása.

Tény, hogy a komikus bajusz, a kockás ing, a fémkeretes szemüveg és a félrefésült haj látványos változást eredményeztek a külalakján.

Bár azt is el kell árulnunk, hogy valószínűleg rendíthetetlen rajongói vannak a 37 éves hollywoodi tehetségnek, mert amint szünetet tartottak a munkálatok közepette, máris izgatott hölgyek rohanták meg. Hiába, a sárm még a visszataszító maszkon keresztül is átüt.

Ezt is szeretjük